Test jouw kennis: feiten en fabels over geitenmelk

Als je flesvoeding geeft, kun je kiezen voor opvolg- of peutermelk op basis van koemelk óf geitenmelk. Steeds meer ouders kiezen voor de laatste optie. Maar wat weet je eigenlijk over geitenmelk? Doe de test!

Ouders van Nu Samen met Kabrita

Kabrita opvolgmelk is ook getest door 67 ouders!

Voor hettestpanel.nl* mochten 67 ouders met een baby tussen de zes en twaalf maanden oud gedurende drie weken de geitenmelk opvolgmelk van Kabrita testen. Deze ouders hebben Kabrita gemiddeld beoordeeld met een 8!Bijna alle testers (96%) waren tevreden over Kabrita en 97% vindt het fijn dat er ook een opvolgmelk is op basis van geitenmelk. ‘Mijn dochter vindt het lekker en ik vind het een fijn alternatief voor koemelk,’ vertelt Froukje (36). Ook Jessica (28) is enthousiast: ‘Mijn dochtertje reageerde super op deze voeding.’

Nog een paar statistieken:

– 37% van de testers was al bekend met opvolg- of peutermelk op basis van geitenmelk. Dit geeft aan dat geitenmelk nog een relatief onbekend product is.

– 62% heeft het gevoel dat hun kind het beter doet op Kabrita opvolgmelk dan op een andere opvolgmelk.

– 64% van de testers blijft Kabrita opvolgmelk waarschijnlijk wel/zeer zeker gebruiken in de toekomst. Als reden om het niet te doen wordt de prijs genoemd, al geeft 96% aan bereid te zijn om meer te betalen als zijn of haar kind daar baat bij heeft.

*Het onderzoek is in december 2016 uitgevoerd door www.hettestpanel.nl onder 67 ouders met een baby tussen de zes en twaalf maanden oud.

Speciaal voor jou