3 redenen om eropuit te gaan met je gezin

Samen met je kind een paar dagen of zelfs weken weggaan is natuurlijk heerlijk. Even uit de drukte thuis en alleen maar leuke dingen doen samen. En het mooie is: het is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens heel goed! En wel hierom.

Ouders van Nu samen met Center Parcs
  1. Herinneringen maken

    Een gezinsuitje is dé manier om herinneringen te maken en vaak zorgen vakanties voor de allerleukste. Als je kind nog heel jong is, dan zal hij zich het uitje zelf misschien niet herinneren, maar gelukkig hebben jullie de foto’s nog! Als hij ouder is ziet hij hoe fijn jullie het hadden toen hij nog heel klein was. Foto’s maken heeft trouwens voor jou ook een grote plus: door te focussen op de mooie momenten geniet je extra van je tijd samen.

  2. Echt tijd voor elkaar

    Tijdens een weekendje of week weg heb je alle tijd voor elkaar. Even geen afleiding van tv, laptop, werk, huishouden of de tuin. Maar gezellig lekker lang in bed liggen met z’n allen, naar buiten als het zonnetje schijnt en een spelletje spelen als het regent. Met een cottage in Center Parcs zit je met kinderen helemaal goed. Die zijn lekker luxe, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het zwembad is om de hoek, dus een volksverhuizing is niet nodig om met je baby te gaan zwemmen. En uit eten is ook met de allerkleinsten tot in de puntjes geregeld hier: de restaurants zijn helemaal ingericht op jonge gezinnen.

  3. Nieuwe omgeving

    Vakantie betekent ook samen een nieuwe omgeving ontdekking. Misschien zitten jullie wel in een cottage in het bos, juist aan zee of bij een mooi meer. Vaak zorgt zo’n nieuwe omgeving er meteen voor dat je met z’n allen in de relax-modus schiet. Maar wat wil je ook, de hectiek van alledag laat je op vakantie even ver achter je. Althans dat is wel de bedoeling… Het is écht tijd om samen te genieten van de natuur en misschien ook nog wel een leuke bezienswaardigheid in de buurt te bezoeken.

Genoeg reden dus om regelmatig iets te plannen!