Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Klantenservice Ouders van Nu

Bel 088 - 550 01 74
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Top 5 veelgestelde vragen

1

Wanneer ontvang ik de ophaalkaart voor de Zwangerbox?

  • Ben je korter dan 3 maanden zwanger? Dan ontvang je de ophaalkaart voor de Zwangerbox tussen de 14e en 18e week van je zwangerschap. Je ontvangt de ophaalkaart via e-mail.
  • Ben je langer dan 3 maanden zwanger? Binnen 1 week na aanvraag ontvang je de ophaalkaart via e-mail. Je ontvangt de kaart uiterlijk in je 18e zwangerschapsweek.
  • Ben je 8 maanden zwanger? Je ontvangt géén ophaalkaart voor de Zwangerbox, wél voor de Babybox. We nemen binnen 4 weken na de uitgerekende datum contact met je op voor de ophaalkaart van de Babybox.

Let op: de ophaalkaart kan in je spam-box terechtkomen!

Heb je na bovenstaande termijnen nog geen ophaalkaart ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice.

2

Waar kan ik de Ouders van Nu schooltas ophalen?

Je haalt de Ouders van Nu schooltas op bij een Bruna-winkel bij jou in de buurt (m.u.v. stationslocaties). Zie www.bruna.nl voor de dichtstbijzijnde winkel.

3

Hoelang duurt het voor ik mijn Voordeelpas ontvang?

Je krijgt de Ouders van Nu Voordeelpas binnen 4-5 weken na afschrijving thuisgestuurd. Heb je de pas binnen 4-5 weken nog niet ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice.

4

Ik heb mijn tijdschrift niet ontvangen, wat moet ik doen?

Heb je het laatste nummer van je tijdschrift niet ontvangen? Bel ons zodat we dit voor je kunnen oplossen. Ook als je een eerder nummer niet hebt ontvangen, bel je met onze klantenservice.

We leveren jouw tijdschrift altijd op dezelfde dag, behalve op feestdagen. Onvoorziene omstandigheden bij PostNL kunnen ervoor zorgen dat je blad soms later wordt bezorgd dan je van ons gewend bent. Komt dit te vaak voor? Neem dan contact op met PostNL.

5

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Wil je je abonnement opzeggen? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice.