Acties & Aanbiedingen

Doe mee met de maandelijkse Mail & Win acties en win leuke leuke prijzen voor jou en je gezin. Ontdek ook wat Ouders van Nu je te bieden heeft op Facebook, Pinterest en Twitter en maak hierbij kans op leuke dagjes uit!

Houten loopfiets

Houten loopfiets

Schaf nu de Ouders van Nu VoordeelPas aan en ontvang 15% korting op de loopfiets! Je betaalt i.p.v. €87,- dan maar €73,96 en hebt de pas er al meteen uit!

Houten loopfiets

Houten loopfiets

Schaf nu de Ouders van Nu VoordeelPas aan en ontvang 15% korting op deze loopfiets! De pas kost maar € 12,95 per jaar, dus je hebt hem er al meteen uit!

Wasmiddelenpakket

Boodschappenpakket juli

Bestel nu dit complete wasmiddelenpakket met 8 wasproducten voor maar 12,- *. Wees er snel bij, want op=op!

Attractiepark Slagharen

Slagharen

Met deze speciale familie-actie kun je nu met z’n viertjes voor maar €47,50* naar het leukste park van Nederland: Slagharen! Ga nu mee op ontdekkingsreis!

50% korting bij Thermen Bussloo

Thermen Busloo

Profiteer nu van 50% korting voor een dag ontspanning bij Thermen Bussloo. Geniet van sauna’s, baden, rustruimten en tuinen (weekend toeslag is €1,-).

Empire tablet incl. toetsenbord

tablet actie ouders van nu

Tablet met topprestaties incl. bluetooth toetsenbord. Bestel 'm nu en je ontvangt het McAfee Mobile Security pakket + tijdschriftenbon t.w.v. € 50,- erbij!

Zomervakantie korting

Slapen in een bedstee en koken op houtvuur? Ervaar de meest bijzondere familievakantie op een boerderij in Nederland, Duitsland of Frankrijk!

Back to school

Back to school

Goedgemerkt XXL of XL voordeelpakket met 5 euro korting! Gebruik code OVN-BTS-5 in je winkelmandje. Met diverse handige labels voor het merken van je spullen.

Lekker lezen tijdens de zomer

OVN zomeraanbieding

Verwen jezelf deze zomer met een extra voordelig abonnement op Ouders van Nu. Er is al een abonnement vanaf €15,-! Profiteer nu snel van deze aanbieding.

Loom bands

Loom bands

De nieuwste rage waarmee je kinderen de mooiste creaties kunnen maken. En...voor jezelf is het stiekem ook best leuk!

Zomerjurken

Jurken tot 35

De zomer komt eraan: tijd voor nieuwe jurken! Bij Otto vind je leuke jurken in allerlei kleuren en maten.