Veelgestelde vragen

Inschrijven

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen.

Als je de Ouders van Nu Zwangerbox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. De Babybox ontvang je na geboorte van je baby.

Je kunt deze melding om verschillende redenen krijgen, te weten:

  • Wij hebben al een aanvraag van je ontvangen. Mocht je twijfelen neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).
  • Je hebt een miskraam gehad waarbij je de Ouders van Nu Zwanger- en Baby Box ook had aangevraagd. Stuur in dat geval een e-mail naar customerservice@oudersvannu.nl voorzien van je naam, adresgegevens, telefoonnummer en uitgerekende datum. Wij zullen je gegevens corrigeren en de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox voor je aanvragen.
  • Je hebt de Zwangerbox al ontvangen en je wilt nu de Babybox aanvragen. Je hoeft de Babybox niet apart aan te vragen. Wij nemen binnen 4 weken na uitgerekende datum contact met je op voor de ophaalkaart van de Babybox. Mocht je de Babybox al op willen halen klik dan hier voor de ophaalkaart van de Babybox.

Als je je aanmeldt via www.oudersvannu.nl ontvang je direct per e-mail een bevestiging. Soms komt deze terecht in je ongewenste berichten. Controleer je spambox voordat je contact met ons opneemt. Als je je aanmeldt via een inschrijfkaartje voorzien van je e-mailadres dan ontvang je de bevestiging 2 tot 3 weken na aanmelding. Aanmeldingen zonder e-mailadres ontvangen geen bevestiging. Je aanmelding is dan wel verwerkt. Mocht je zeker willen weten of je aanvraag goed ontvangen is dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via customerservice@oudersvannu.nl of via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).

Ophaalkaart

  • ≤ 3 maanden zwanger: Tussen de 14e en 18e week van je zwangerschapsweek via e-mail.
  • ≥ 3 maanden zwanger: Binnen 1 week na aanvraag via e-mail. Uiterlijk vanaf je 18e zwangerschapsweek.
  • ≥ 8 maanden zwanger: Je ontvangt géén ophaalkaart meer voor de Zwangerbox, maar wel voor de Babybox. We nemen binnen 4 weken na de uitgerekende datum contact met je op voor de ophaalkaart van de Babybox.

 

Let op! De ophaalkaart kan in je spam-box terechtkomen!

 

Mocht je na bovenstaande termijnen nog geen ophaalkaart ontvangen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).

Binnen 6 weken na je uitgerekende datum nemen wij telefonisch contact met je op om te horen of alles goed is gegaan. Hierna ontvang je binnen 1 week via e-mail de ophaalkaart van de Babybox.

Mocht je de Babybox eerder op willen halen, neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur) of klik hier voor de ophaalkaart van de Babybox. Ben je bevallen van een meerling? Neem  dan contact op met onze klantenservice.

Ja, dan kan. In de ophaalkaart die je via e-mail ontvangen hebt staat de volgende tekst: ‘P.S. Wil je de ophaalkaart per post ontvangen, klik dan hier.’Als je op de link klikt krijg je binnen 15 werkdagen de ophaalkaart per post toegestuurd.

Heb je de ophaalkaart die je via e-mail ontvangen hebt  niet meer, neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).

Miskraam/Afmelden

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur) of je kunt een e-mail sturen, voorzien van je naam en adres, naar customerservice@oudersvannu.nl met daarin dat het gaat om een een miskraam.

In beide gevallen zullen wij ervoor zorgen dat je inschrijving voor de Ouders van Nu Zwanger- en/of Babybox geannuleerd wordt en dat nieuwsbrieven, groeikalenders en andere e-mails niet meer worden toegestuurd.

Dit kan door middel van de knop ‘uitschrijven’ onderaan iedere e-mail. Je ontvangt dan alleen de betreffende e-mail niet meer. Wil je je uitschrijven voor alle nieuwsbrieven en commerciële e-mails, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via customerservice@oudersvannu.nl of via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur).

Mocht je een miskraam hebben gehad en wil je daarom geen e-mails meer ontvangen. Bekijk dan het antwoord bij de vraag ‘Ik heb een miskraam gehad. Waar kan ik dit melden?’.  Via de knop ‘uitschrijven’ meld je je namelijk alleen af voor de betreffende e-mail.

Overige veelgestelde vragen

Wij nemen binnen 4 weken na je uitgerekende datum telefonisch contact met je op om te horen of alles goed is gegaan. Hierna ontvang ontvang je de ophaalkaart voor de Babybox. Wil je de Babybox eerder ophalen neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur) of klik hier om je gegevens door te geven. Ben je bevallen van een meerling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Klik hier om de geboortedatum van je baby door te geven en de ophaalkaart voor de Ouders van Nu Babybox te ontvangen.  Of neem contact op  met onze klantenservice via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur). Ben je bevallen van een meerling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Klik op de knop hieronder om naar het contactformulier te gaan en direct je vraag te stellen.