Babynamen app

Vind een babynaam met onze Babynamen app

Op zoek naar een naam voor je baby? Met onze app Babynamen+ gaat je dat zeker lukken. Houd samen met je partner een lijstje met favoriete namen bij, vraag vrienden om suggesties en kies de uiteindelijke naam.

Blader met Babynamen+ door de namenlijst met babynamen op zoek naar een mooie naam voor je baby. Kies namen uit o.a. de categorieën Fries, Scandinavisch, Hollands, religieus, natuurnamen en beroemde namen. Je kunt van elke naam de betekenis lezen en de naam opslaan in je favorieten.

Staat een naam niet in de database? Dan kun je hem evengoed toevoegen aan je favorieten, maar je kunt ook de naam insturen zodat de redactie deze kan toevoegen aan de namen-database.

Delen met je partner

Installeer de app ook op de telefoon van je partner en houd samen een favorietenlijstje bij. Zie welke namen jouw partner leuk vindt én welke namen jullie allebei leuk vinden. Zo kom je samen tot de beste naam voor je kind.

Laat je vrienden meedenken over babynamen

Op zoek naar nog meer inspiratie? Of nieuwsgierig naar welke namen jouw vrienden zullen voorstellen? Nodig je vrienden dan uit via de app een suggestie te doen: je vrienden kunnen via een e-mailuitnodiging online een naam insturen. Deze komt middels een pushnotificatie bij je binnen, zodat je de naam eventueel aan je favorieten kunt toevoegen.

babynamen app

Download de Babynamen app voor iPhone >>

Download de Babynamen app voor Android >>

Speciaal voor jou

Babynamen app

Op zoek naar een naam voor je baby? Met onze app Babynamen+ gaat je dat zeker lukken. Houd samen ...