Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Feest: Ouders van Nu 55 jaar

Ouders van Nu bestond in september 55 jaar en dat vierden we samen met onze lezers. Op donderdagmiddag 29 september organiseerden we een middag vol inspiratie, lezingen, workshops, hapjes en drankjes.

Ouders van Nu-event

Ouders van Nu-columist Lisa Wade interviewde tv-presentator Mirella van Markus over modern ouderschap en hoe zij met haar vrouw ouders werd van twee dochters. Psycholoog en bestsellerauteur (o.a. De kracht van keuze) Kelly Weekers sprak over ouderschap en stress. Creatief strateeg Tim den Heijer was aanwezig om ons meer te vertellen over alledaagse fenomenen die stiekem je gedrag sturen, het zogenoemde bromvlieg effect.

Workshops

Tijdens het event kon je twee van deze vier workshops volgen. Zo gaf psycholoog Carolijn Vet adviezen over hoe je je relatie goed kunt houden na de komst van een kind. Pedagoog Valerie Ritchie leerde je de beginselen van de methode Positief opvoeden. Orthomoleculair therapeut Sharon Asscher adviseerde over wat voeding kan doen voor jou en je kind en Vidas trainingen gaf een spoedcursus Kinder-EHBO.

Uiteraard was het Ouders van Nu-team aanwezig om lezers te ontmoeten.

Bedankt!

Het Ouders van Nu-event werd mede mogelijk gemaakt door de bakfietsen van Dolly. Kinderen werden opgevangen in de mooie pop-up kinderopvang van kinderopvangorganisatie Partou. De Complimentenmeisjes waren aanwezig om iedereen te verrassen met een compliment. En uiteraard verliet iedereen het event met een goed gevulde goodiebag van Studio Noos en een prachtige bos bloemen van Le Poétique.

Aftermovie

Ben jij benieuwd naar hoe deze gezellige dag eruit zag? Je bekijkt de aftermovie hier.