Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
trampolineparken

10x de leukste trampolineparken

Energie teveel? In zo’n grote trampolinehal raken ze ’t vanzelf weer kwijt! Bovendien vind ik het zelf ook leuk om mee te springen, dus hier beleven we echt samen plezier aan! Ook als kinderfeestje was het bij ons een groot succes. Daarom bij deze een lijstje met leuke indoor trampolinehallen:

Advertentie
 1. Jump Skillz Hoofddorp

  jump skillz
  Op zondagochtend kun je bij Jump Skillz in Hoofddorp met het hele gezin meedoen tijdens de Family Jump (5+) uurtjes. Op vrijdagochtend is er puppyjump voor de kids van 1 tot 5 jaar. Sinds kort ook in Alkmaar geopend (naast het zwembad).

 2. Cross Jumps Breda

  Crossjump
  Cross Jumps in Breda is een leuke plek om naartoe te gaan: het ligt in de oude FAAM-snoepfabriek.

 3. Jumpin’ Noordwijk

  Jumpin' Noordwijk
  In Noordwijk is afgelopen jaar Jumpin’ Noordwijk nieuw geopend. Kids tot 8 jaar mogen er met begeleider springen, vanaf 8 jaar mag je zonder begeleider de grote trampolines op. Het speciale Dodgeball veld is een grote hit!

 4. TRIXS Leidschendam

  TRIXS
  Bij TRIXS in Leidschendam hebben ze op woensdag, vrijdag en zaterdagochtend een speciaal peuter- en kleuteruur, ideaal voor de kleintjes.

  Advertentie
 5. Planet Jump Den Haag

  Planet Jump
  Nog zo’n originele locatie: Planet Jump in Den Haag is in een kerk gebouwd! Ze hebben speciale peuterochtenden en kinderlessen.

 6. VROG Amsterdam

  VROG
  Bij VROG in Amsterdam spring je tijdens de mini-VROG als begeleider mee met kinderen tussen de 2 en 6 jaar, dat is verplicht, maar ook gratis!

 7. Bounz (heel Nederland)

  Bounz
  Bij Bounz kun je echt je hart ophalen als kleine jumper. Voor mij is die in Amsterdam het dichtst bij, maar je vindt ze ook in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Beverwijk, Deventer, Enschede, Eindhoven en Nijmegen. Ook in Drenthe kun je als daggast van Hof van Saksen gebruik maken van de Bounz Arena!

 8. Jump XL (heel Nederland)

  Jump XL
  Ook Jump XL vind je op veel verschillende plaatsen in Nederland. Ik ben in Haarlemmermeer geweest, maar je kunt ook naar Eindhoven, Amersfoort, Aalsmeer, Oisterwijk, Geleen, Waalwijk (de grootste van Nederland), Zandvoort, Horst en Groningen. Check hun puppy-jump uurtjes!

  Advertentie
 9. Jumpers Indoor Amstelveen

  Jumpers Indoor
  Ik ben er zelf nog niet geweest, maar Jumpers Indoor is gevestigd in Amstelveen. Speciaal voor kinderen tot 5 jaar hebben ze Jolly Jumpers.

 10. Jumpsquare Nieuwegein

  Jumpsquare
  In Nieuwegein kunnen kinderen tot 10 jaar elke zaterdagochtend lekker uit hun dak bij Jumpsquare.

En goed nieuws voor als je in Overijssel woont: aan het eind van het jaar krijgt Zwolle ook een eigen trampolinepark.

Tip: reserveer altijd van te voren een plekje, jumpsessies starten meestal elk hele uur. Check ook op de website even de regels voor de verschillende leeftijden.

Commercieel – Hema – Offer – Winterjas

Winterjas

Met een zachte teddy voering en twee steekzakken
Vind je hier