Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
15x kidsproof strandtenten

15x fijne kidsproof strandtenten

Laat de zomer maar beginnen! Voor deze zomervakantie heb ik alvast wat leuke Kidsproof-strandtenten uitgezocht waar je heerlijk kunt genieten én waar je kinderen zich ook vermaken.

Advertentie
 1. Deining aan Zee in Castricum

  Deining aan Zee in Castricum
  Een favoriet Kidsproof-plekje. Vorig jaar hebben we bij Deining een deel van onze Kidsproof-fotoshoot gedaan. Omdat ze een te gek interieur hebben, omdat er veel leuke speelmogelijkheden zijn en omdat de borrelhapjes er onwijs lekker zijn.

 2. Beachclub Culpepper in Scheveningen

  Beachclub Culpepper in Scheveningen
  Culpepper in Scheveningen verrast je kinderen met een gietertje limonade aan tafel. Fantastisch! Ook de pizza uit de houtgestookte pizza-oven is favoriet bij onze kinderen.

 3. Paviljoen Ahoi 19 in Zandvoort

  Paviljoen Ahoi 19 in Zandvoort
  In Zandvoort kunnen wij altijd moeilijk kiezen tussen Thalassa en Ahoi 19, gelukkig ligt de grote speeltuin er precies tussenin.

 4. Blijburg aan Zee in Amsterdam

  Blijburg aan Zee in Amsterdam
  Op het stadsstrand van Blijburg aan Zee kun je naar hartelust met een emmer en schep enorme kastelen bouwen. Op de menukaart staan veel vegetarische gerechten, er wordt zoveel mogelijk gekookt met producten uit de buurt en in het weekend treden er verschillende bandjes op. Echt een fijn relaxplekje!

  Advertentie
 5. Down Under in Nieuwegein

  Down Under in Nieuwegein
  Op dit leuke plekje in Midden-Nederland hebben ze zowel een openbaar grasstrand als een zandstrand, echt ideaal! Watersporters kunnen zich hier enorm uitleven. Kijken vanaf de kant is net zo leuk, beginners op de wakeboardbaan leveren hilarische taferelen op ;-). Wil je bij de beachclub loungen? Check even of-ie niet gereserveerd is.

 6. Beachbar in Naarden

  Beachbar in Naarden
  Aan het Gooimeer in Naarden vind je een leuk terrasje: de Beachbar mét een speeltuintje ernaast. Precies waar ik blij van word.

 7. De Strandgaper in Zevenhuizen

  De Strandgaper in Zevenhuizen
  Op een uniek plekje aan de Zevenhuizerplas bij Rotterdam ligt De Strandgaper. Hier kun je heerlijk zwemmen. Daarna kun je op het terras lekker genieten van het uitzicht over de plas en bijvoorbeeld barbecueën, fijne combi!

 8. Strandclub Watergoed in Valburg

  Strandclub Watergoed in Valburg
  Een tip van mijn collega’s waar ik zelf ook nog graag naartoe wil: strandclub Watergoed in Valburg, tussen Arnhem en Nijmegen. Een super leuke plek voor een dagje strand (met terras aan het water) in combinatie met een leuke activiteit zoals waterfietsen, kanovaren, quad rijden, klimmen of suppen.

  Advertentie
 9. Hart Beach Surfschool in Scheveningen

  Hart Beach Surfschool in Scheveningen
  Bij deze befaamde surfschool kun je het hele jaar terecht voor drankjes, lekkere broodjes en fijne burgers. Geen opsmuk, gewoon lekker chillen in een hele relaxte omgeving.

 10. Warners in Wijk aan Zee

  Warners in Wijk aan Zee
  Bij Warners in Wijk aan Zee heb je een heerlijk speelstrand, trampolines, springkussen en kunnen de kids klauteren op de ballenberg! Vooral die trampolines zijn een succes bij onze kinderen.

 11. Springvloed aan Zee in IJmuiden

  Springvloed aan Zee in IJmuiden
  Klein en knus strandpaviljoen, waar je kinderen lekker los kunnen op maar liefst 10 trampolines, klimbanden, een bootje en een speelhuis. Ook een leuk adres voor verschillende kinderfeestjes.

 12. Vooges Strand in Zandvoort

  Vooges Strand in Zandvoort
  Ook heel fijn is Vooges in Zandvoort. Hier is een voetbalveldje en een kast vol speelgoed van een van Haarlems bekendste speelgoedwinkels: Tante Steef. Op de menukaart voor kids leuke dingen als ‘Kids love Sushi’.

 13. Strandclub LEUK in Kijkduin

  Strandclub LEUK in Kijkduin
  De naam zegt het al: strandclub LEUK is een fijn plek, helemaal ingesteld op ouders met kids. Wat een leuke, splinternieuwe speeltuin! Ook voor vaders en moeders, want hij is omheind. Dát is pas relaxed koffie drinken, borrelen of een hapje eten. En als het waait, hebben de kinderen daar nauwelijks last van. Dus: voeten in het zand en genieten maar!

 14. Strandrestaurant De Dam in Vrouwenpolder

  Strandrestaurant De Dam in Vrouwenpolder
  De favoriete plek van collega Asja tijdens de afgelopen meivakantie. Je kunt er goed eten, het is er sfeervol ingericht en wat helemaal fantastisch is: de bijbehorende speeltuin op het strand met o.a. glijbaan, kabelbaan en duikelrekken. De kids kunnen zich uren vermaken terwijl jij lekker zit te borrelen.

 15. DownUnderBeach in Scheveningen

  DownUnderBeach in Scheveningen
  Belangrijk: kies een lekkere loungebank bij DownUnderBeach. De kids zie je voorlopig niet, want die zijn veel te druk met golfsurfen, powerkiten of skimboarden. Ook de surfguppies vanaf 4 jaar! Wedden dat na alle actie de Kidz Ozzie Burger er wel in gaat?

Redactioneel – Offer – Zwangerschapskalender

Ben jij al klaar voor de komst van je baby?

Van ledikantje tot babyfoon
Shop nu