Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

15x stoere Vaderdaguitjes

Aanstaande zondag is het Vaderdag! En onze favoriete manier om Vaderdag te vieren is om samen eropuit te gaan. Iets stoers natuurlijk, wat de vader des huizes zelf ook echt heel gaaf vindt. Daarom in deze Kidsproof-blog 15 tips voor stoere uitjes.

 1. Lasergamen bij Powerzone in Amsterdam

  Lasergamen bij Powerzone in Amsterdam
  Onder een brug naast het Centraal Station in Amsterdam vind je Powerzone. Dé plek om te lasergamen met het hele gezin. Tip: geef je vader een zelfgemaakte cadeaubon en ga aanstaande zondag (een andere dag kan natuurlijk ook).

 2. Vaderdag-SUP in Haarlem

  Vaderdag-SUP in Haarlem
  De Vaderdag-SUP is een super leuk en sportief uitje waarbij de vader gedurende de sup-tour van ongeveer 1,5 uur extra wordt uitgedaagd! Nu nog even duimen voor mooi weer… (ook leuk als cadeaubon voor een andere datum).

 3. Racen bij Coronel Karting in Huizen

  Racen bij Coronel Karting in Huizen
  Stoer Vaderdaguitje: geef je vader een unieke race-ervaring! Nederland is helemaal in de ban van Max Verstappen, dus laat je inspireren en ga samen de baan op bij Coronel Karting in Huizen.

 4. Vaderdagrace in de Kartfabrique in Utrecht

  Vaderdagrace in de Kartfabrique in Utrecht
  Nog zo’n gave kartbaan in Nederland: de Kartfabrique in Utrecht. Hier kun je meedoen met de speciale Vaderdagrace! Welk team rijdt de meeste rondes? Reserveer alvast voor Vaderdag of geef je vader een cadeaubon voor een andere dag.

 5. Vader & Kids Surfdag in Scheveningen

  Vader & Kids Surfdag in Scheveningen
  Samen leren surfen. Dat lijkt ons wel wat! Zet je vader op een surfplank en doe zelf natuurlijk ook gezellig mee.

 6. Vaderdag-barbecue in Lisserbroek

  Vaderdag BBQ op Landgoed Olmenhorst in Lisserbroek
  Wat kunnen vaders goed en waar houden ze van? Barbecueën! Daarom organiseert Landgoed De Olmenhorst op Vaderdag ’s middags een stoere Boomgaard BBQ!

 7. Stoere Vaderdag op Stadsboerderij de Korenmaat

  Stoere Vaderdag op Stadsboerderij de Korenmaat in Arnhem
  Wil je eindelijk wel eens weten of je vader echt zo stoer, sterk en snel is als hij altijd zegt? Neem hem dan zondag mee naar de Stoere Vaderdag op Stadsboerderij de Korenmaat in Arnhem. Enne, vergeet hem niet te filmen ;).

 8. Survivallen met de Wilde Kevers in Amersfoort

  Survivallen met de Wilde Kevers in Amersfoort
  In Amersfoort organiseren de Wilde Kevers een mini-survival voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en een van hun ouders. Hoe overleef je in de stadsnatuur? Met een nachtje weg!

 9. Op ontdekkingstocht in Kasteel Hernen

  Op ontdekkingstocht in kasteel Hernen
  Supercool Vaderdaguitje naar Kasteel Hernen in Hernen. Past je vader eigenlijk wel in een echt harnas en durft hij over die donkere zolder te lopen? De ontdekkingstocht met de pratende lamp is echt super leuk om samen te doen!

 10. Wonderlijke klim in Den Bosch

  Wonderlijke klim in Den Bosch
  Samen iets bijzonders meemaken? Doe dan de Wonderlijke Klim in Den Bosch en ontdek welke beelden er te zien zijn bovenin de Sint Jans Kathedraal.

 11. Klimmen bij Rocks ’n Rivers in Goirle

  Klimmen bij Rocks 'n Rivers in Goirle
  Zo cool! Klim samen met papa op Vaderdag door het bos bij Rocks ’n Rivers in Goirle, één van onze favoriete klimbossen! Je kunt natuurlijk ook naar één van de gave klimbossen in o.a. Venlo, Almere, Amsterdam, Rotterdam, Oldenzaal, Appelscha, Dokkum of Grolloo. Zoek je een Noorderlijker uitje? In Wehe-Den Hoorn (Groningen) is mega indoor klimpark Waddenfun.

 12. Futureland Rotterdam

  Futureland Rotterdam
  Op Vaderdag kun je bij FutureLand in Rotterdam samen met je vader een model van zonnewagen Nuna 8 bouwen. Geholpen door toekomstig Solar Team-member Sharon van Luik. Aan het eind van de workshop rijdt jullie mini-Nuna op eigen kracht. Tenminste, als de zon schijnt.

 13. Op Vaderdagexpeditie in Almere

  Op Vaderdagexpeditie in Almere
  Mijn collega’s uit Almere nemen de vaders mee naar SEC Survivals waar ze op zoek gaan naar de verborgen schat. Dan kan hij laten zien wat hij echt het beste kan: boogschieten, een vlot bouwen of de junglebrug trotseren. Op naar de schat!

 14. Boomkroonpad in Drouwen

  Boomkroonpad in Drouwen
  Je hoeft er niet eens voor naar het buitenland, ook in Nederland vind je zo’n cool boomkroonpad: een pad waarbij je hoog in de lucht over bruggen loopt, tussen de boomtoppen door.

 15. Op avontuur in de Orchideeënhoeve in Luttelgeest

  Op avontuur in Orchideeënhoeve in Luttelgeest
  In de Orchideeënhoeve in Luttelgeest kun je testen of je vader écht niet bang is voor een harige vogelspin, wandelende tak of sissende slang. De Junglegeheimenshow lijkt ons een tikje griezelig, maar vooral heel leuk.

Dies Kok

Dies Kok werkt als sitemanager bij Kidsproof.nl. Ze heeft een neus voor leuke adresjes en is altijd op zoek naar de leuke tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten. Ze is moeder van Julius, Kiet en Katie en woont in Amsterdam.