Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x favoriete buitenmusea

Het is van 16-24 april Nationale Museumweek en dus zijn er in alle Nederlandse musea extra veel leuke kinderactiviteiten! In de Kidsproof Vakantieplanner, die je vanaf deze week cadeau krijgt bij Ouders van Nu 5 en de Naar School special, hebben we speciaal voor de mei- en de zomervakantie een lijstje met leuke buitenmusea voor je gemaakt. Bij deze verklap ik je vast 5 favoriete adresjes:

Advertentie
 1. Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

  Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem
  De buitenklassieker natuurlijk: het openluchtmuseum in Arnhem. Probeer de oude ambachten, help mee met de raddraaier en knuffel de geitjes en lammetjes op het kindererf.

 2. Natura Docet Wonderryck Twente

  Natura Docet Wonderryck Twente
  Een spannend natuurmuseum met binnen een funky forest en buiten een geweldige ontdektuin!

 3. Hortus Botanicus Leiden

  Hortus Botanicus Leiden
  Lekker samen struinen door de hortus! Vergeet niet achterin de Oude Sterrenwacht te bezoeken en noteer de open imkerijdagen in je agenda.

 4. Zuiderzeemuseum in Enkhuizen

  Zuiderzeemuseum in Enkhuizen
  Vaar een stukje mee op de viskotter, ontdek Oud-Hollandse spelletjes en geniet van de waterpret bij de Waterwerken.

  Advertentie
 5. Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk

  Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk
  Een relatief onbekend museum, maar zo leuk! Op deze plek werden in 1887 de groenten geveild via een afslagsysteem met bootjes. Echt een buitenplek dus, met veel leuke activiteiten voor kinderen.

PS: Check de Kidsproof Vakantieplanner voor nog veel meer leuke vakantieactiviteiten! Deze maand gratis bij Ouders van Nu 5 en de Naar School special!

Dies Kok

Dies Kok werkt als sitemanager bij Kidsproof.nl. Ze heeft een neus voor leuke adresjes en is altijd op zoek naar de leuke tips voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten. Ze is moeder van Julius, Kiet en Katie en woont in Amsterdam.