Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x futuristische uitjes voor het hele gezin

Ervaar samen met de kinderen de interessante toekomst van de technologie en wetenschap. Hoe ziet de wereld er over 100 jaar uit? Kidsproof verzamelde 5 futuristische kinderuitjes die tot de verbeelding spreken!

1. Oyfo Techniekmuseum


Kidsproof

Advertentie

In dit museum in Hengelo mag je wél aan de museumstukken zitten! Nieuwsgierige kinderen halen hier hun hart op. Oyfo Techniekmuseum staat vol met indrukwekkende machines die je zelf in beweging mag zetten of speel één van de coole games. Ook leuk voor de kleintjes. Tip: in de schoolvakanties worden er toffe doe-middagen georganiseerd!

2. Robotje (6+)


Kidsproof

‘Ik. Robotje. Vind. Jou. Lief.’ Robotje is een unieke en grappige voorstelling over een robot die sprekend op een mens lijkt. Maar vriendschappen sluiten met mensen blijkt toch lastiger dan hij dacht. De voorstelling speelt onder andere in Theater aan het Spui in Den Haag.

3. Continium


Kidsproof

Op onderzoek! Een uitstapje naar Continium in Kerkrade staat in het teken van uitproberen, beleven en vooral heel veel zelf doen. In dit interactieve museum vind je verschillende doe-stations waar je kunt bouwen met LEGO, mag experimenteren of een stoere gadget kunt maken.

4. Science Centre Delft


Kidsproof

Het lijkt soms wel een raadsel wat er op een Technische Universiteit gebeurt, maar daar komt nu een einde aan. Speciaal voor kleine én grote techneuten opent de TU Delft haar deuren en mogen kinderen in het Science Centre Delft zelf als uitvinder aan de slag!

5. Villa Zebra


Kidsproof

Voor nieuwsgierige kids is een bezoekje aan Villa Zebra in Rotterdam zeker de moeite waard. Hoe gedragen we ons in de toekomst, wat voor kleren hebben we dan aan? Je ontdekt het tijdens de bijzondere tentoonstellingen. Tip: ze hebben ook een tentoonstelling speciaal voor kindjes vanaf 3 jaar!

Yes, bijna herfstvakantie! Neem snel een kijkje op Kidsproof.nl voor de leukste tips bij jou in de buurt.

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend