Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x bijzondere plekken om te overnachten met kinderen

In Nederland vind je de meest originele slaapplekken voor jou en je kinderen. Hieronder de vijf favoriete logeeradressen van Kidsproofvakantie.nl, waar je de kinderen (én jezelf) een groot plezier mee doet.

Advertentie

1. Slapen in een helikopter

Bij Jan Klaassen Droomland krijgt ‘glamping’ wel een hele bijzondere betekenis; je slaapt hier in de meest bijzondere accommodaties. Wat denk je van een helikopter of een schoolbus? Het naastgelegen pretpark ‘Land van Jan Klaassen’ is ook ontzettend leuk voor jonge kinderen. Gasten van de camping krijgen hier gratis VIP toegang.

Geschreven door

Ezra Verhagen

2. Magisch 5-sterren vakantiepark

Er was eens een.. kindercamping waar je sprookjes tot leven komen. Iedere dag verzint het animatieteam van de Sprookjescamping weer de leukste activiteiten. In de kasteelkeuken kies je je eten van het theaterbuffet dat geheel op kinderhoogte is gemaakt en waar je tijdens het eten getrakteerd wordt op een voorstelling. Kom kamperen óf verblijf in het sprookjeskasteel.

3. Met de kuikens in het nest

Advertentie

Papa en mama slapen romantisch in een gevlochten liefdesnestje en hun twee kuikens hebben eronder een eigen nestje in het vogelhuisje van Huize van Strijen. Het landgoed waar dit voormalig weeshuis op staat ligt aan een vis- en kanovijver in de mooie West-Friese natuur en dichtbij het strand van Callantsoog.

4. Schip Ahoy!

Kapitein Kaap en zijn vrienden ontvangen graag kinderen aan boord van de SS Rotterdam. Zij kunnen een kids- rondleiding krijgen, spelen in de Playmobil room en knutselen. Inchecken in het hotel wordt voor kinderen al heel speciaal gemaakt; zij betreden het “kids check-in” trapje en worden als volwaardige gasten van de SS Rotterdam ontvangen. De kinderen ontvangen een eigen welkomstbrief en flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen.

5. Logeren in een drakenei

Advertentie

Heb jij je kind ook wel eens ‘draak’ genoemd op een iets minder voorbeeldig moment? Op Veluwe camping ’t Schinkel mogen ze deze naam eer aandoen; je kunt hier slapen in een drakenei. Niet groot, maar wel érg knus voor een gezin van twee volwassenen met twee jonge kinderen. Op de camping is iedere dag van alles te doen. Als je kids tenminste nog iets anders willen dan van de 25 meter lange zwembadglijbaan roetsjen.

Kijk voor alle overnachtingstips op www.kidsproofvakantie.nl

Bron hoofdbeeld: 

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend