Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Recreatieoord Binnenmaas

6 bijzondere buitenzwembaden (voor uren zwempret)

Ben jij op zoek naar een nieuw zwembad om met je kinderen af te koelen tijdens het warme zomerweer? Kidsproof tipt zes buitenzwembaden in Nederland, die nét iets leuker zijn dan normaal! Welk is jouw favoriet?

Advertentie
 1. Het grootste buitenbad van Nederland

  Boschbad Apeldoorn
  Het Boschbad

  Dit openluchtzwembad is écht heel groot. Het Boschbad in Apeldoorn is het grootste buitenbad van Nederland en dat betekent heel veel waterpret. Zeker voor de kleintjes. Lekker afkoelen in een van de peuterbaden, op avontuur in de waterspeeltuin of spelen op de ligweide. Dat wordt genieten!

 2. Avontuurlijke waterspeeltuin

  De Koploper
  De Koploper

  In zwembad De Koploper in Lelystad kun je zoveel meer dan zwemmen. Het zwembad heeft namelijk een superleuke waterspeeltuin waar jullie het makkelijk een middagje volhouden. Voor je het weet staan de kinderen onder de sproeiers, besturen ze het waterkanon of glijden ze van de glijbaan. En wist je dat er ook een toffe watershow is als je op de ronde knop drukt?

  Advertentie
 3. Een duik in bronwater

  Bosbad Leersum
  Bosbad

  Ken jij dit heerlijke plekje al? In Leersum vind je het prachtig gelegen Bosbad. Een verwarmd openluchtzwembad gevuld met vers bronwater afkomstig uit de Utrechtse Heuvelrug. Nóg meer reden dus om je gezin mee te nemen voor een verfrissende duik.

 4. Dein mee met de golven

  Delfinoh Nordhorn
  Delfinoh

  Dit keer niet in Nederland, maar nét over de grens met Duitsland. Zwembad Delfinoh in Nordhorn is absoluut geschikt voor kleine en grote waterratten. Vanuit het binnenbad stap je zo naar het buitengedeelte met maar liefst vier zwembaden. Er is een golfslagbad, een wedstrijdbad, glijbanen en springtorens tot wel tien meter. Dat klinkt goed, niet?

  Advertentie
 5. Een pareltje in de bossen

  Heuveltjesbosbad
  Het Heuveltjesbad

  In het Overijsselse Balkbrug vind je een van de mooiste buitenzwembaden van Nederland: het Heuveltjesbad. In de bosrijke omgeving blinkt het blauwe water je tegemoet en je vindt er genoeg fijne plekjes in de schaduw, wel zo lekker met het warme weer. Daarnaast heeft dit zwembad een grote speeltuin én is het rolstoeltoegankelijk.

 6. Van de glijbaan

  Recreatieoord Binnenmaas
  Recreatieoord Binnenmaas

  Krijgen je kinderen niet genoeg van glijbanen? Dan is het buitenzwembad van Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland (Zuid-Holland) iets voor jullie. Je vindt hier een speciaal glijbanenbad met vier superglijbanen. Je kunt zelfs met het hele gezin tegelijk van de enorme familieglijbaan. Hoe cool is dat.

Ben je juist op zoek naar indooruitjes om de zon een middagje te ontvluchten? Op Kidsproof.nl vind je al onze tips!

Commercieel – Hema – Offer – Meegroei rompertje

Meegroei rompertje

Verkrijgbaar vanaf maat 44
Vind je hier