Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

6x heerlijk rondvaren

Nu het warme weer aanbreekt, wordt het water weer een heerlijke plek om tijd door te brengen. Ben je niet zo’n actieve watersporter of zijn je kinderen hier nog een beetje te klein voor? Maak eens een rondvaart. Die zijn vaak veel spannender en interessanter dan het woord doet vermoeden. Kijk maar naar deze Kidsproof tips!

Advertentie
 1. Naar Pampus of het Muiderslot

  1 Pampus of Muiderslot
  Ridders, prinsen en prinsessen opgelet! Stap deze zomervakantie vanaf Almere Marina Muiderzand aan boord bij Veerdienst Almere. Met een historische boot vaar je naar de oude vesting Forteiland Pampus of het Muiderslot, een van de oudste waterburchten van ons land. Liever vanuit Amsterdam vertrekken? Neem Veerdienst Amsterdam. Zij varen vanaf IJburg naar Pampus en het Muiderslot.

 2. Zeilen met de VOC

  2 Zeilen met de VOC
  Beleef de zeventiende eeuw en vaar als matroos of stuurman mee op het prachtige zeilschip Bounty tijdens de Bataviawerf Opstapdagen. Met dit arrangement kun je in de maanden juli en augustus je bezoek aan de Bataviawerf in Lelystad combineren met een heerlijke zeiltocht over het Markermeer. Zo krijg je een compleet dagje uit.

 3.  Zoetwaterpiraten gezocht!

  3 Zoetwaterpiraten
  Een rondvaart met de Blue Boat Company door de Amsterdamse grachten is voor ouders én kinderen een gave ervaring. Voor kinderen is er namelijk een speciale audiotour. Terwijl ouders luisteren naar hun eigen verhaal, nemen twee stoere muizen, Sjonnie & Harold, de kinderen mee op een spannend en interactief avontuur.

 4. Grachtenrondvaart Alkmaar

  4 Grachtenrondvaart Alkmaar
  Tijdens deze rondvaart door de grachten van Alkmaar is het opletten geblazen. Tijdens de tocht kom je 22 bruggen tegen, waar zelfs kinderen voor moeten bukken. Heerlijk, hoeven ze dus ook niet stil te zitten terwijl ze Alkmaar ontdekken.

  Advertentie
 5. Woeste Willem

  5 Woeste Willem
  Is jouw kind een echte piraat? Dan is dit kinderfeestje in Apeldoorn een aanrader. Verkleed als piraten stappen ze samen met Woeste Willem aan boord van de boot en gaan ze op zoek naar een schat. Zou de flessenpost ze een beetje op weg helpen?

 6. Madurodam Express

  6 DeMadurodamExpress
  Wil je in Den Haag naar Madurodam, kastelen bouwen op het strand of picknicken in het Westbroekpark? Ga met de boot! Er vaart een pendeldienst van de Ooievaart, de Madurodam Express. Superhandig, en leuk toch om in een open boot over het water naar je bestemming gevaren te worden?

Er is natuurlijk veel meer leuks op het water te doen. Wat dacht je van een zeilkamp of lunchen bij een Kidsproof strandpaviljoen. Surf maar eens naar Kidsproof.nl en ontdek wat er bij jou in de buurt allemaal te doen is.

Alwiene Waals

Alwiene Waals blogt voor Kidsproof.nl over de leukste uitjes en kinderactiviteiten in Nederland. Samen met haar zoontje Sam verkent ze de nieuwste speeltuinen, pretparken, musea, koffie-places en kidsproof-restaurants. Ze hebben een gedeelde passie voor films, lekker eten en reizen en vinden zo altijd weer een leuk nieuw plekje om in de Kidsproof-blogs te delen.