Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

6x op wintersport in Nederland

Ook zo dol op wintersport, maar zit dat er dit jaar niet in? Geen nood, er zijn ook heel veel plaatsen in ons eigen land waar je kunt skiën, snowboarden en genieten van het wintersportgevoel. Have fun!

 1. SkiClub Wolfskamer

  wolfskamer

  Een skigebied midden in ’t Gooi. Ja echt! Bij SkiClub Wolfskamer in Huizen ski je in plaats van witte van groene pistes. Gewoon lekker buiten. Je kunt hier vrij skiën, maar voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er ook ski- en snowboardlessen.

 2. De Uithof

  uithof skien

  De Uithof is een waar paradijs voor actieve kinderen. Skiën, snowboarden en schaatsen: het kan hier allemaal. Willen jullie de banen liever eerst onder begeleiding uitproberen? Dan kun je ook proefles nemen. Ook voor iedereen die niet zo van kou houdt, is hier genoeg te doen. Denk aan karten, lasergames, klimmen en meer.

 3. Snowcenter Montana

  snowcenter montana

  Durf jij jouw kleuter van 4 nog niet mee te nemen op wintersport? In Snowcenter Montana in Westerhoven kunnen jullie heerlijk laagdrempelig oefenen op de lange latten. Je kunt kiezen voor een van de lessen of lekker vrij skiën. Voor het echte wintersportgevoel kun je achteraf opwarmen in de Montana Bar met uitzicht op de besneeuwde pistes.

 4. Schaatsbaan Blik & Burgers

  blik en burgers

  Het echte Nederlandse wintergevoel krijg je bij Blik & Burgers in Zeist. Dit topplekje voor gezinnen heeft t/m 1 maart 2020 een leuke schaatsbaan staan. Maar ook tijdens de andere seizoenen zit je hier heerlijk met kinderen in het restaurant of bij de grote buitenspeeltuin.

 5. Skicentrum De Wijchense Berg

  wijchenseberg

  In de bosrijke omgeving van Wijchen kun je heerlijk buiten skiën. Skicentrum De Wijchense Berg heeft een fijne outdoor skipiste die bestaat uit matten met daarop miljoenen balletjes. Zo lijkt het skiën of snowboarden net echt. Voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er skilessen, maar ook vrij skiën is mogelijk voor de meer ervaren wintersporters.

 6. SnowWorld

  snowworld

  Achter de muren van SnowWorld schuilt een he-le-boel sneeuw! Met de langste pistes van de Benelux voelt het echt als wintersport én heb je altijd sneeuwzekerheid. Voor de allerkleinsten is er een speciale kinderpiste, waar ze voorzichtig kunnen leren skiën of snowboarden. SnowWorld heeft meerdere locaties in Nederland, dus vast één in de buurt.

Denk je liever alvast aan de lente? Op www.kidsproof.nl vind je ook een heleboel uitjes in de Nederlandse natuur!

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend