Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
rijksmuseum boerhaave

6x speelplekken met water voor kleuters

Lekker pootjebaden, met de gieter spelen of elkaar nat spetteren. Kidsproof.nl tipt 6 leuke speelplekken waar jouw kleuter heerlijk in het water kan rommelen. Afkoelen maar!

Advertentie
 1. Waterspeeltuin Rijksmuseum Boerhaave

  rijksmuseum boerhaave

  We mogen een geheim verklappen: de binnentuin van Rijksmuseum Boerhaave verrast je met een prachtige waterspeeltuin. Kinderen mogen er bootjes lossen, een weerstation bedienen en een polder droogmalen. Een leuke kennismaking met watertechniek.

  Tip: Heb je al zwemkleding in de goede maat? Hier vind je de vrolijkste voor je kind

 2. Geestmerambacht

  geestmerambacht

  Advertentie

  Dit is zo’n plek waar je van welverdiende zonnestralen geniet, met de kindjes lekker in het zand en in het ondiepe water. In recreatiegebied Geestmerambacht is keuze uit acht zwembaaien. Je vindt er leuke waterspeeltoestellen en een coole kabelbaan over het water.

 3. Minihaven

  Minihaven

  Jouw kleuter wordt benoemd tot kapitein! Vaar deze zomer mee als matroos op het schip van jouw kleine zeeheld. In de Minihaven in Brunsum kiezen én besturen kinderen hun eigen schip. Stomen jullie straks over het water in een cruiseschip, sleepboot, brandweerboot of vissersboot?

 4. Het Belevenissenbos

  Dit is het allergrootste speelbos van Nederland! Met genoeg water om in te banjeren voor het hele gezin. In het Belevenissenbos in Lelystad vind je talloze fijne en natuurlijke speelplekken. Goed om te weten: er is geen toezicht in het bos. Zelf goed opletten dus.

  Advertentie
 5. De Speelakker

  Er is koffie voor jou én er zijn spannende speeleilanden voor de kinderen. In Speeltuin de Speelakker in Noordwijkerhout mogen kinderen via de trekpont en de klimtoestellen op expeditie naar de eilanden. Voor kinderen onder de 6 jaar is een speciale speelplek ingericht. De Speelakker is ook geschikt voor kinderen met een lichamelijke beperking.

 6. Fun Valley

  Kom je ook paraderen aan de Nederlandse costa? Oftewel het dagstrand van Fun Valley. Op dit heerlijk strand gaan kinderoogjes stralen. Je kunt er zwemmen, waterfietsen, er staan grote speeltoestellen en er zijn gratis barbecues beschikbaar.

Kijk op www.kidsproof.nl voor alle zwemplekjes en strandjes bij jou in de buurt.

Redactioneel – Offer – Foliumzuur

Foliumzuur

Hoge dosering actief foliumzuur
Vind je hier