Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

6x strandtenten met speelplek

Een terras voor jou én een speelplek voor de kinderen. Bij deze strandtenten heerst altijd een vakantiesfeertje. Zand, zon, water, check!

Advertentie
 1. Vrijstaat Nederzandt

  Pas op! Vrijstaat Nederzandt is zo leuk dat de kinderen niet meer naar huis willen. Naast het terras ligt namelijk een geweldige speeltuin met houten speeltoestellen. Voor de hongerige buikjes heeft Vrijstaat Nederzandt een aparte kindermenukaart met lekkers.

 2. Elly’s Beach & Bistro

  Je zit hier prachtig met uitzicht op het merengebied van Wanneperveen. Hoe goed klinkt dat? Elly’s Beach & Bistro is een combinatie van beachbar en restaurant en ligt direct aan het strand. En de kinderen? Die mogen los in de speeltuin naast het terras.

  Advertentie
 3. Lekker toegankelijk

  Met rolstoel naar het strand niet handig? Deze strandtenten en strandjes bewijzen dat het wél kan. Van Scheveningen tot Ameland. Er zijn genoeg plekken waar je als beachbabe of surfdude op wielen zo naar binnen rijdt.

 4. Deining aan Zee

  Kleine gasten zijn meer dan welkom bij Deining aan Zee in Castricum aan Zee. Met een speelhuis inclusief glijbaan, een springkussen, kleurplaten én een kindermenu. Ideaal voor gezinnen. Tip: ook een aanrader als kinderfeestje.

  Advertentie
 5. Strandpaviljoen De Potvis

  Aan het strand in Stavoren zit je goed met de kinderen. Zeker als je van watersport houdt. Lekker chillen kan hier bij Strandpaviljoen De Potvis. Met lekker eten én genoeg te spelen voor de kleintjes. Naast het paviljoen ligt een stoer speelschip én er is een kabelbaan en volleybalveld. Genieten!

 6. De Rauwbraken

  Helder water en een wit strand. Ja, we hebben het nog steeds over Nederland. Over Strandbad de Rauwbaken in Berkel-Enschot om precies te zijn. Zandkastelen bouwen, een duikje nemen, een koud drankje bestellen op het terras. Het kan hier allemaal.

Ouders van Nu product – Leren luiertas cognac

Burkely

Leren luiertas Burkely

€99,95
Bestel nu