Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

8x stoere vaderdaguitjes

Een zelfgemaakt ontbijt met ontroerend knutselwerkje is een goed begin van Vaderdag, maar wat doen we daarna? Dan verrassen we papa met een stoer uitje! Acht Kidsproof-toppers waar vaders blij van worden.

Advertentie

1. Boomgaard BBQ

1-Kidsproof-blog-boomgaard-bbq

Wat kunnen veel vaders goed en waar houden ze van? Juist, barbecueën! Daarom organiseert Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek op 15 en 16 juni een Vaderdag BBQ én een Vaderdag Camping met een heerlijk ontbijt. Komen jullie ook een barbecue en een picknickmand vol heerlijke hapjes ophalen? Dan mag papa lekker grillen en roosteren. Er is ook een vegetarisch pakket en voor kinderen is er een aangepast BBQ-menu.

In samenwerking met expert

Ezra Verhagen

2. Samen bewegen

Kidsproof-blog-vaderdag-

Voor sportieve vaders is dit actieve uitje een echte aanrader. Een druk leven met kleine kinderen, werk, een sociaal leven… je hebt bijna geen tijd meer om te sporten. Maar waarom zou je sporten en tijd met de kinderen niet kunnen combineren? Bij Fit Family in Den Haag kunnen ouders elke zondagochtend met hun kinderen meedoen aan een stoere outdoor workout. En goed nieuws, de work-outs zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar!

3. Vaderdag bij Almeerderhout

Kidsproof-blog-almeerderhout

Advertentie

Maak de Freek Vonk in papa wakker en neem hem mee met de Beverbus door de bossen van Almere. Na afloop staat er een uitgebreid borrelarrangement voor jullie klaar bij restaurant Buitengewoon Lekker. Ook aan de (kleine) kinderen is gedacht: zij mogen proosten met een glas limonade of fris…. En daarna natuurlijk heerlijk spelen naast het restaurant.

4. Papa is een ridder

Kidsproof-blog-vaderdag-kasteel-doorwerth

Vaders worden in het zonnetje gezet bij Kasteel Doorwerth! Op Vaderdag is Ridder Wilg namelijk op zoek naar legendarische vaders om tot ridder te slaan. Ook kleine dappere familieleden kunnen de riddertitel bemachtigen. Natuurlijk moet wel eerst getest worden of jullie wel echt zo dapper zijn met een speurtocht door het kasteel. Ook leuk, doe mee aan het mini-riddertoernooi!

5. Voor snelle papa’s

Kidsproof-blog-vaderdag-avontuurfabriek

Advertentie

Een top idee voor snelle vaders: een dagje LED-karten bij De Avontuurfabriek in Loosdrecht. Alle kleuren van de regenboog komen voorbij als je daar over de kartbaan scheurt. Hét moment om te testen of papa echt zo goed kan racen als hij altijd beweert. Kinderen mogen ook karten als ze 1.35 of langer zijn. Zijn jouw kinderen nog te klein? Combineer het karten met de toffe indoorspeeltuin, LED Bowlen of Fluorgolf!

6. Gratis sneeuwpret

Kidsproof-blog-vaderdag-snowworld
Mist papa de wintersport nu al? Dan maken jullie hem vast heel blij met een cool uitstapje naar de sneeuw bij SnowWorld in Zoetermeer of Landgraaf. Als je hem meeneemt op Vaderdag, dan mag hij zelfs helemaal gratis komen skiën of snowboarden bij SnowWorld. Wauw, dat klinkt toch goed? Veel sneeuwplezier!

7. Spannende verhalen

Kidsproof-blog-vaderdag-duivelsberg-verhalen

Laat je meeslepen in mooie fantasiewerelden en spannende avonturen! Tijdens het Vaderdagweekend kun je bij de Duivelsberg in Berg en Dal komen luisteren naar verschillende vertellers. Je kunt kiezen voor een verhaal voor alle leeftijden of eentje voor kinderen van 10 jaar en ouder. En dat alles ziet er ook nog eens heel gezellig uit met vrolijke tenten en een caféterras. 

8. Expeditie Vaderdag

Kidsproof-blog-vaderdag-sec-survivals

Bij outdoorpark SEC Survivals in Almere kun je op Vaderdag samen op jacht naar de schat. Vaders zijn natuurlijk heel goed in dit soort expedities, maar ze kunnen het niet alleen! Iedereen uit het team moet meehelpen om allerlei leuke hindernissen te overwinnen. Een vlot bouwen, boogschieten, een spannende junglebrug… Hier kan papa z’n outdoor-hart ophalen. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. 

Er zijn natuurlijk véél meer leuke dingen die jullie op Vaderdag kunnen doen. Naar een museum, het bos, naar het zwembad of lekker uit eten. Op www.kidsproof.nl vind je de leukste uitjes bij jou in de buurt!

Ook leuk om te doen:

5 superleuke uitjes met boten en zeebenen

De stoerste uitjes voor echte autogekken (groot én klein!)

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend