Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

9x de leukste vakantiekampen van 2019

Op vakantiekamp gaan is een geweldig avontuur. Alleen maar leuke dingen doen en nieuwe vrienden maken. Wat voor kamp past bij jouw zoon of dochter? Een gezellig dagkamp, waarbij je gewoon thuis kunt slapen, of een spannende outdoor kamp? Hieronder vind je kinderkampen voor de meivakantie en zomervakantie van 2019.

 1. Engels voor Bengels

  engels-bengels

  Ga je mee op summer camp? Yes please! De kampweek van Engels voor Bengels is volledig in het… Engels dus. Door middel van sport, creatieve activiteiten en dans maken kinderen op een speelse manier kennis met de taal. De kampen worden in het hele land georganiseerd.

 2. Snowplanet Kidsweek

  In de sneeuw terwijl het zomer is… Dat kan je zeker een coole kampweek noemen. Tijdens de Kids-weken van Snowplanet kunnen kinderen zich elke dag uren vermaken op de piste. Je kunt kiezen uit skiën of snowboarden, maar er zijn ook elke dag andere sportieve activiteiten. En ja, ook lekker buiten.

 3. Avontuurlijke zomerkampen

  Dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de zomerkampen van Club Adventure echt een aanrader. Is het nog een beetje spannend om op kamp te gaan? Je kunt ook kiezen voor kampen zónder overnachting. Dan kan jouw kleine held ’s avonds in zijn eigen bed bijkomen van alle avonturen.

 4. Theater zomerkamp

  Voor kinderen met een fantasie waar je u tegen zegt. De Toverknol Theater Werkweek in Haarlem is een hit voor creatieve podiumbeesten. In een week maken de kinderen samen een voorstelling. Ze verzinnen zelf het verhaal, bouwen het decor en spelen natuurlijk het toneelstuk. Komt jouw kind liever maar één dag? De Toverknol heeft ook gezellige theaterdagen in de vakantie.

 5. Een onvergetelijk avontuur

  Ook Vinea heeft een te gek aanbod zomerkampen, speciaal voor kinderen tussen de 7 en 19 jaar. Van watersport tot actiekamp en van paardrijden tot beach fun. Ze hebben hier zoveel leuks, dat je als ouder zelf ook mee op kamp wilt.

 6. Stichting De Ster

  Kan jouw kind wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken óf net dat extra steuntje in de rug? Dan is één van de vakantiekampen van Stichting De Ster een echte aanrader! Tijdens leuke activiteiten werken de kinderen op dit kamp aan zichtzelf. Veel onbezorgde lol én zelfverzekerder thuiskomen, dat is nog eens win-win.

 7. MusicalCamp

  Heb jij een kleine musicalster in huis? Word je elke dag weer getrakteerd op een zingend-onder-de-douche-concert? Dan is dit muzikale kamp iets voor jouw kind. In een week tijd leren kinderen alles over het musicalvak. Alle disciplines komen aan bod en worden begeleid door professionele docenten die veel ervaring hebben in het vak. En het kampgevoel krijg je er ook zeker, de kinderen overnachten namelijk in tenten.

 8. Voor de grote broers en zussen (vanaf 11 jaar)

  Heb je ook een grote tiener in huis? Dan zijn het Teen Camp en het Watersportkamp te gekke kampen voor de komende vakanties. Het Teen Camp is te vinden op twee geweldige locaties en bestaat uit een volledig Engels programma vol leuke activiteiten. Liever de hele dag buiten? Tijdens een watersportkamp van Zomerkamp.com leren de kinderen de golven te bedwingen.

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod vakantiekampen bij jou in de buurt? Op www.kidsproof.nl vind je ze allemaal bij elkaar.

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend