Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

10 redenen om Villages Nature® Paris te boeken

Hoofdredacteur Hilde verbleef onlangs een week met haar gezin bij Villages Nature® Paris, dichtbij Disneyland Paris®. Hieronder haar 10 redenen om hier ook eens een overnachting te boeken via Center Parcs.

Ouders van Nu samen met Center Parcs

1. Locatie

Villages Nature® Paris ligt midden in de natuur op de ideale plek om helemaal tot rust te komen met je gezin. En mocht je zin hebben in een uitje, dan ben je in tien minuten in Disneyland® en in een half uur in Parijs.

2. Where man meets nature

Villages Nature® Paris heeft als motto: where man meets nature. Het park bestaat uit vijf werelden waarin alles draait om de natuur: het boerenleven (BelleVie Farm), het avonturenbos (Forest of Legends), het enorme zwemparadijs (Aqualagon), de botanische tuin (Extraordinary Gardens) en de stadse boulevard (Lakeside Promenade).

3. Aqualagon: het beste zwemparadijs allertijden

Het zwembad overtreft al je subtropische dromen. Watervallen, glijbanen, verwarmd binnen- en buitenbad en ook de allerkleinsten hoeven zich niet te vervelen. Babybadjes, glijbaantjes en speelplekken, gratis zwemvestjes, maar ook speciale babyzwemuren en babymassage.

4. Duurzaam en groen

Villages Nature® Paris focust op duurzaamheid. Zo wordt alle energie om het zwembad en de cottages te verwarmen gehaald uit een bron op twee kilometer diepte onder het park.

 

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst  eenmalig gratis omboeken, met als uiterste aankomstdatum 31 december 2022.

5. Kleinschalige restaurantjes en winkeltjes

Villages Nature® Paris is een dorp op zich. De huisjes zijn gebouwd rondom een meer waarlangs een promenade gebouwd is, waarover je lekker kunt wandelen. Op deze Lakeside Promenade zitten allemaal lokale winkeltjes en restaurantjes, waar je heerlijk met je gezin kunt eten.

6. Cottages

Het park heeft drie soorten accommodaties: Cocoon Vip, Country Premium en Clan Comfort. Wij verbleven in een zespersoons Country premium cottage, gelegen aan de bosrand van het park. De cottage is heel gezellig en functioneel ingericht en heeft een terrasje met eettafel en ligstoelen buiten.

7. Fietsen en shuttle-service

Het park heeft een enorme fietsenverhuur, met elk formaat fietsen, fietsstoeltjes kinderfietsjes en loopfietsen. Daarnaast rijden er de hele dag kleine elektrische busjes door het park die je kosteloos naar plaats van bestemming brengen.

8. Bellevie Farm

Als je Nature in je naam hebt mag een boerderij natuurlijk niet ontbreken. Het is dan ook niet gewoon een kinderboerderij, maar een totaalplaatje van kinderboerderij, moestuinen, serres en stallen. Er zijn dus ook paarden die je kunt verzorgen, koeien, kippen, konijnen en je kunt workshops volgen. Wij deden mee aan een workshop brood bakken. Afgezien van het het haarnetje (zie foto) een groot succes.

9. Mythische speelplekken

In het enorme speelbos, ontworpen door de designers van Disney kun je met het gezin de mysteries van het bos ontdekken. Ook is er een grote speeltuin binnen waar je kinderen helemaal los kunnen terwijl je zelf een kop koffie drinkt.

10. Heel veel ruimte

In Villages Nature® Paris zijn nu ongeveer 800 cottages gebouwd, maar het park en de faciliteiten zoals het zwembad hebben ruimte voor 4000 cottages. Dat betekent dat je nergens in de rij hoeft te staan en het zwembad voor je gevoel alleen hebt.

Ook op vakantie met je gezin naar Frankrijk?
tip