Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

10x als je dit (grotendeels) kunt afvinken, doe je het top als ouder

Iedere ouder twijfelt weleens of hij het wel goed doet. Ben ik er wel genoeg voor mijn kind? Werk ik niet te veel? Pak ik het wel goed aan als hij een driftbui heeft? No worries, jij doet het goed. Want als je het merendeel van deze punten kunt afvinken, dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Gerustgesteld?

Ouders van Nu samen met NaturNes Bio

1. Je bent een ster in multitasken

Je stuurt met één hand een mail met een dijk van een presentatie naar je baas, terwijl je met je andere hand een poepluier verschoont. Ondertussen heb je een pan eten-met-verborgen-groente op het vuur staan. Je hebt in je leven nog nooit zó efficiënt gewerkt. Respect.

2. Niemand troost je kind zo goed als jij

Als je kind intens verdrietig is en niets lijkt te helpen, dan ben jij alles wat hij nodig heeft. Gewoon lekker in jouw armen uithuilen of een kusje erop en alles komt goed. Dat is nog eens een superpower.

3. Jij bent zijn/haar grootste fan

Waar je kinderen vroeger ‘wel schattig’ vond, kun je van je eigen kind geen genoeg krijgen. Je houdt je enigszins in, want niet álle collega’s, kassameisjes of mensen in de trein zitten uiteraard op jouw foto’s en verhalen te wachten. Maar eigenlijk zou je het liefst aan iedereen laten zien hoe knap hij is, hoe goed hij al kan omrollen en hoe lief hij eruit ziet als hij op de bank in slaap is gevallen.

4. Je overleeft driftbuien

Ze komen altijd op een extreem slecht moment die meltdowns. In de supermarkt, tijdens een etentje met kinderloze vrienden of als je je extreem kritische ‘vriendin’ van vroeger tegenkomt. Als je eraan terugdenkt, krijg je het weer warm. Maar je hebt ze allemaal overleefd. En die driftbuien die je nog te wachten staan? No problemo!

5. Niemand kent je kind zo goed als jij

Vanaf het eerste moment volg jij elke beweging en elk geluid dat je kind maakt. Je bent dus een kei in het lezen van je kind. Al voor hij kan praten, snap jij precies wat hij bedoelt. Nou ja, meestal dan. Je weet waar hij blij van wordt en wat hij spannend vindt. De gemiddelde waarzegger is er niets bij.

6. Je kind ligt elke avond weer veilig in bed…

Hoe idioot druk en hectisch alles ook verloopt, je kind ligt aan het eind van elke dag tevreden in zijn bed. Hij heeft volle bak gelachen, gespeeld, geleerd en gegeten. En dat betekent dat jij je taak ook vandaag weer hebt volbracht. Lekker bezig!

7. …terwijl jij uitgeput op de bank ploft

Als jij stuk bent aan het eind van de dag, is dat een teken dat je weer alles hebt gegeven. En ja, je hebt vast steekjes laten vallen, maar ach, iedereen ligt weer veilig in zijn bed na een fijne dag en daar gaat het om. En die was, de administratie en die zelfgemaakte taart, dat komt morgen wel. Of overmorgen.

8. Je weet precies wat je kind doet, ook als je hem niet ziet

Al voordat hij z’n hoofd tegen de eettafel stoot, weet jij dat dit gaat gebeuren. Nog voor dat bord pap de grond raakt, grijp jij al naar een vaatdoek. Sinds je een kind hebt, lijkt het wel alsof je in de toekomst kunt kijken. Handig, zo’n skill!

9. Je wordt kriegel als je ongevraagd advies krijgt

Eigenlijk weet je dus best dat je het goed doet. En dat het commentaar van je buurvrouw of de groenteboer echt nergens op slaat. Jij weet zelf heel goed wat het beste is voor jouw kind.

10. Het lukt je om hem te laten eten

En je hoeft je echt niet schuldig te voelen als dat eten af en toe uit een potje komt. Zeker niet als je voor NaturNes Bio gaat. Dit is een goed biologisch alternatief voor al die momenten dat het even niet lukt om een vers gekookte maaltijd tevoorschijn te toveren. Het staat in een handomdraai op tafel en zo krijgt je kind toch voedingstoffen binnen die hij nodig heeft.

Borstvoeding is de ideale voeding voor baby’s. 

Commercieel – Gazelle – Offer

Gazelle Makki

Gazelle Makki

Elektrische bakfiets voor de hele familie
Plan je proefrit