Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

4x superhandige items voor je pasgeboren baby (en daarna)

Als je baby er net is, dan is het even handigheid krijgen in… ja alles eigenlijk! Gelukkig zijn er fijne items die het leven met je kersverse baby een stuk makkelijker maken. Daar profiteer je nog een hele poos van – en je baby ook.

Ouders van Nu samen met Noppies

Veilig uit bad

Bij het afdrogen van je baby na zijn badje komt wat handigheid kijken. Fijn om dan te hebben: de draagbare handdoek. Die hang je om je nek, zodat je twee handen vrij hebt om je baby uit bad te tillen. Daarnaast is hij superzacht, absorberend én heeft hij een capuchon om het hoofd van je baby lekker warm te houden. En als je baby veilig op de commode ligt, maak je de handdoek gemakkelijk met één hand weer los van je nek.

Schuifvrij verschonen

Een verschoonkussen is natuurlijk een uitkomst in de babykamer, maar als-ie verschuift gaat dat verschonen een stuk minder soepel. Daarom is deze verschoonkussenhoes een dikke hit: dankzij de anti-slipbewerking blijft het aankleedkussen altijd op z’n plek liggen. Wel zo handig als je aan het jongleren bent met luiers, billendoekjes en trappelende babybeentjes.

Altijd op temperatuur

Omdat baby’s hun eigen lichaamstemperatuur nog niet goed kunnen reguleren, is het belangrijk dat je daar goed op let. Heeft hij het niet te warm of te koud? Met deze zomer-, winter- én 4-seizoenslaapzakken is je baby altijd op temperatuur. De speciale stof houdt warmte vast óf lucht juist goed door. Je baby kan vrijuit trappelen dankzij de ronde vorm en met de handige gordelopening kan hij ’m zelfs in de autostoel aan. Ideaal!

Warm in de wagen

In de wandelwagen en autostoel zit je baby vaak lang stil. Dan koelt hij snel af en is een voetenzak zeker geen overbodige luxe. Maar hoe doe je dat als je de gordels wilt dichtmaken? Daar gebruik je dus deze superhandige voetenzak voor, die geschikt is voor alle 3- en 3/5-puntsgordels, zoals in de maxicosi. Zo weet je zeker dat je baby lekker warm in z’n zitje zit.

 

* Met OCS-gecertificeerde materialen. Voor de slaapzakken is dat minimaal 70 procent van het materiaal, de voetenzakken 34 procent, antislip-verschoonkussenhoes 75 procent en 15 procent voor de handdoeken.