Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Waarom een campingbedje en buggy onmisbare items zijn voor jonge ouders

De eerste tijd kun je nog wel even zonder een campingbedje en buggy. Maar geloof ons, wordt je kind groter dan wil je deze items echt aanschaffen. Dit is waarom.

Ouders van Nu samen Babydump
 1. Voor onderweg

  We gaan op pad en nemen mee? Sowieso een campingbedje. Zo weet je zeker dat jouw baby altijd veilig slaapt op vakantie of als jullie ergens logeren of op bezoek zijn. Ook een buggy is perfect voor onderweg. Zeker als jullie gaan vliegen. Deze mag je namelijk meenemen tot aan de gate.

 2. Licht en compact

  Bepakt en bezakt op pad gaan met een baby. Liever niet. Je moet immers al zoveel meenemen. Daarom is een campingbedje ideaal. Je kunt het makkelijk en snel opvouwen tot een compact pakket en het is licht qua gewicht. Hetzelfde geldt voor een buggy. Maar let op: je baby moet eerst goed rechtop kunnen zitten, voordat hij in een buggy kan.

 3. Makkelijk in gebruik

  Een campingbedje is eenvoudig in gebruik. Meest voorkomende methode voor in- en uitklappen is ‘de paraplu’. Je vouwt het bedje uit, klikt de zijkanten vast en duwt dan het mechanisme in de bodem naar beneden. Het inklappen gaat in omgekeerde volgorde. Ook een buggy klap je makkelijk in en uit. Geen gedoe dus.

 4. Fietsen en lopen

  Wel lopen, niet lopen. Wel lopen, niet lopen. Op een gegeven moment kom je met je peuter in een fase waarin je niet per se meer een wandelwagen nodig hebt. Toch kan het in sommige gevallen nog wel handig zijn, want constant een peuter tillen is ook niet fijn. Voor deze fase is het daarom perfect om toch die buggy in je kofferbak te hebben. Of mee te dragen op je fiets met een speciale buggydrager.

Corona-maatregelen bij Babydump

De filialen en de webshop van Babydump blijven geopend. Ook zijn er geen gewijzigde openingstijden. Uiteraard volgt Babydump nauwlettend het RIVM-beleid en worden voorgeschreven richtlijnen en maatregelen met zorg in acht genomen. Ook voorzien ze je van een duidelijke (hygiëne instructie bij de entree van elk filiaal. Op dit moment is het monteren niet mogelijk. Dit wordt pas weer gedaan zodra het virus voorbij is.

*Heb je een product bij Babydump gekocht, maar zie je hetzelfde item ergens anders goedkoper? Dan krijg je het prijsverschil terug. Kijk voor de voorwaarden op de website van Babydump.