Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

5x originele cadeaus voor als je kind 4 jaar wordt

En dan is je kind ineens alweer bijna vier jaar. Groot feest! Natuurlijk horen daar cadeaus bij, maar wat geef je je kind als hij al meer dan genoeg speelgoed heeft? Wij tippen: een ‘doe-cadeau’. Zo’n cadeau is gegarandeerd onvergetelijk, ontzettend leuk en soms nog leerzaam ook. (Ook leuk trouwens als je kind geen vier, maar vijf, zes of nog ouder wordt!)

Ouders van Nu samen met WWF

1. Naar de film

Geef je kind een middagje bioscoop met een film naar keuze cadeau, inclusief een grote bak popcorn. Gaat je kind zeker leuk vinden en heb je meteen even quality time samen. Win-win!

2. Ranger worden van WWF

Wil je je kind een ‘doe-cadeau’ geven, waar hij lang plezier van heeft? Maak je kind WWF-Ranger en leer alles over wilde dieren en de natuur. Je kind ontvangt dan vier keer per jaar een razendleuk magazine vol dierenweetjes, puzzels en verhalen én korting op dagjes uit en bijzondere activiteiten in de natuur. Dat is toch hét ideale cadeau voor jouw nieuwsgierige aapje? Ook fijn: met jouw kleine bijdrage draag je ook nog eens bij aan het beschermen van de wereldwijde natuur. Nog een pluspunt: WWF stimuleert je kind op een leuke manier – kijk maar eens op de website – om een betere wereld te creëren en hierbij zelf in actie te komen.

3. Mini-stedentrip

Boek een nachtje in een hotel in een leuke stad of plaats in eigen land en ga daar samen met je kind naartoe voor een mini-stedentrip. Eventuele broertjes en zusjes blijven thuis. Even de onverdeelde aandacht van mama en/of papa: welk kind wordt daar nou niet blij van?

4. Dinner for two

Geef je kind een gezellig etentje of lunch cadeau in zijn favoriete restaurant of ergens waar ze zijn lievelingseten serveren. Of geef een tegoedbon en laat je kind bepalen waar en wat hij wil eten. Friet. Oké. Pannenkoeken. Oké. Pizza. Oké. Een ijsje toe? Nog een toetje? Tuurlijk, vandaag mag alles.

5. Tien keer zwemmen

Hoe meer, hoe beter: is het credo van veel kleuters als het om cadeaus gaat. Een strippenkaart of een abonnement voor een activiteit die je niet één keer kunt doen, maar wel tien keer is dus een schot in de roos. Denk aan strippenkaart voor een zwembad, de kinderboerderij of die te gekke speeltuin waar meer staat dan een wip en een schommel.