Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x speelgoed toppers voor 5 december

Zelfs als je kind te jong is om het feest helemaal te begrijpen, is het leuk om met Sinterklaas uit te pakken en je zoon of dochter iets speciaals geven. Maar wat wordt het? Ga je voor een houten bouwpakket, een muzikale knaller of speelgoed dat de eerste stapjes stimuleert? Met deze vijf speelgoed hits zit je sowieso goed.

Ouders van Nu samen met Intertoys

Met de trein

Met de 98 houten rail-stukjes, wagonnetjes, auto’s, vrolijke huisjes en bomen van de Little Dutch Little Railway Collection treinbaan XXL starterkit kan je kind eindeloos spelen. En met zo’n groot cadeau wordt sinterklaasavond gegarandeerd een succes. Laat de carrière van je kleine machinist maar beginnen! Ook fijn: omdat je de set kunt uitbreiden met aanvullende speelsets én zelfs spoorbanen van andere merken weet je meteen wat je de volgende keer kunt geven.

Muziekfeest

Ook als je kind het pianospelen nog niet onder de knie heeft, laat deze New Animal piano allerlei leuke liedjes en melodieën horen. Het tempo en het volume kan hij zelf bepalen én hij kan ermee opnemen en afspelen. Met de 24 toetsen leert je kind bovendien spelenderwijs z’n muzikale kant ontwikkelen. Lukt het op 5 december al om er ‘Sinterklaas kapoentje’ uit te krijgen?

Politie spelen

Heb jij ook een kleine PAW Patrol-fan in huis? Dan weet je zeker dat deze stoere PAW Patrol Chase loopwagen een groot sinterklaassucces is. Er is een Marshall én een Chase wagen. Je kind kan volop op ontdekkingstocht met deze stoere politiewagen en de claxon op het stuur maakt het feest helemaal compleet.

Baby work-out

Viert jouw baby z’n eerste Sinterklaas? Dan is deze Fisher-Price 3-in-1 muzikale babygym het beste cadeau dat je hem kunt geven. Op de zachte speelmat kan hij eindeloos genieten van de leuke geluidjes, speeltjes en de schattige muziekleeuw. Fijne sinterklaasavond!

Aan de wandel

Kan je dreumes (bijna) lopen, dan is loopspeelgoed een hit. Dit houten loopfiguur is een vriendje waar je kind oneindig veel rondjes door de woonkamer mee kan lopen. Scoor deze flamingo of ga voor een van de andere figuren zoals de egel, papegaai of schildpad. Extra leuk: met dit cadeau kan hij direct spelen op pakjesavond.