Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x waarom een midweekje weg altijd een goed idee is

Een weekje vakantie, een weekendje weg, allemaal hartstikke leuk, maar er is ook zéker iets voor te zeggen om eens een midweek te pakken met het hele gezin. Ontdek hier waarom!

Ouders van Nu samen met Center Parcs

1. Rijk voor je alleen (bijna dan)

Buiten de schoolvakanties boeken betekent: volop profiteren van de doordeweekse rust. De locals zijn gewoon aan het werk en er zijn aanzienlijk minder andere vakantiegangers dan in het weekend. Dat betekent dus minder rijen in de supermarkt, alle ruimte in het zwembad, stilte op de kinderboerderij en altijd een bankje vrij bij de speeltuin. Ideaal!

2. Gelijkgestemden

De mensen die je wél tegenkomt, hebben zelf vaak ook jonge kinderen. Dat betekent dus blikken van herkenning als je peuter een meltdown heeft. En een kans voor zowel jezelf als je kind om nieuwe vrienden te maken.

3. Weekendje bijkomen

Als je het er een midweek van neemt, dan ben je voor het weekend weer thuis. Die paar extra dagen is het heerlijk nagenieten en kun je meteen even de was wegwerken. Zo is het huis aan kant en ben je er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan op maandag.

4. Gunstige prijzen

Omdat het lang niet voor iedereen weggelegd is om doordeweeks de bloemen buiten te zetten, liggen de prijzen vaak een stuk lager dan in het weekend en de vakanties. Het geld dat je bespaart kun je vervolgens uitgeven aan een extra lekker diner of een leuke activiteit. Toegegeven, dan geef je uiteindelijk dus niet minder uit, maar heb je wel een extra leuke midweek!

5. De keuze is reuze

Omdat de run op fijne stekjes doordeweeks gewoon nét even wat minder is, heb je meer kans om je favo locatie te kunnen boeken. Een cottage met uitzicht over het water? No problem! Een huisje vlak bij de speeltuin? Zo geregeld! De voorpret begint zo al op het moment dat je de boeking bevestigt.

Benieuwd wat je kunt doen bij Center Parcs?

De Aqua Mundo is natuurlijk een grote hit. Maar wist je dat je bij Center Parcs naast het subtropische zwembad nog een heleboel andere leuke entertainment hebt? Zo kun je vanuit je cottage een spannende familiequiz spelen, huur je een boot voor een speurtocht op het water of maak je een natuurwandeling met GPS-tracking. Speciaal voor de kinderen zijn er kinderwandelingen met leuke activiteiten, begeleid door Center Parcs-held Orry en zijn vrienden.

Bekijk hier het aangepaste aanbod per park.

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken, met als uiterste aankomstdatum 30 juni 2023.