Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zwanger? 5x handige must-haves voor de babykamer

Ben je al bezig met het inrichten van de babykamer? Dan heb je misschien al wiegje of ledikant gekocht. En heb je genoeg ruimte, dan ook een commode, kast of misschien zelfs een fijne voedingsstoel. Hier nog wat items waar je misschien niét aan hebt gedacht, maar die zeker niet mogen ontbreken in de babykamer.

Ouders van Nu samen met Blokker
 1. Babyfoon

  In het begin ren je bij elke hik, kuch of snik direct naar je baby, maar na een tijdje weet je precies wanneer je in actie moet schieten. Een babyfoon zorgt er dan voor dat je lekker op de bank kunt blijven zitten, totdat het weer tijd is voor een voeding of schone luier.

 2. Aankleedkussen en -hoes

  Een aankleedkussen zorgt voor een veilige plek om je baby te verschonen en aan te kleden. Je kunt hem op de commode leggen, maar ook bijvoorbeeld op je bed als je weinig ruimte hebt. Zo’n kussen kun je makkelijk schoonmaken en de hoes gooi je gewoon in de was als de luierwissel wat minder soepel ging dan gehoopt.

 3. Luieremmer

  Een baby produceert per dag gemiddeld zo’n zeven luiers. Vieze, natte, stinkende luiers. Een luieremmer naast de commode is dan ook onmisbaar. Vieze luier in de emmer, deksel dicht en niks meer aan doen! Nou ja, behalve af en toe legen natuurlijk.

 4. Stopcontactbeschermers

  Kleine baby’s worden snel groot. Voor je het weet gaat jouw kind op ontdekkingstocht en zijn zelfs de stopcontacten razend interessant. Een stopcontactbeschermer zorgt ervoor dat er geen kleine kindervingers in het contact verdwijnen en je kind een schok krijgt. Niet alleen een must-have voor de babykamer dus, maar voor het hele huis.

 5. Nachtlampje

  Een nachtlampje is een uitkomst voor als je ’s nachts bij je kind gaat kijken of je om een andere reden het grote licht niet aan wilt doen. Je hebt praktische lampjes die je direct in het stopcontact steekt en vrolijke varianten die ook nog eens leuk op de babykamer staan. Van Nijntje tot Woezel & Pip of een vrolijke regenboog, keuze genoeg.

Zwanger? Of net bevallen?

Vraag dan online gratis de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aan. In de box vind je tijdschriften, fijne producten en kortingen van merken als Pampers, Difrax, Elmex, C&A, Center Parcs en twee cadeautjes van Blokker. Je haalt je box op in een van de filialen van Blokker.