Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x absolute musthaves voor een (thuis)vakantie met kinderen

Gaan jullie naar het buitenland of zoeken jullie het dit jaar dichter bij huis? Je kind maakt het in elk geval niet uit, als hij maar volop kan spelen. Met deze vijf gadgets maak je in een handomdraai van elke bestemming – zelfs de achtertuin! – de ideale vakantiestek voor je kind.

Ouders van Nu samen met Stokke®

1. Zwembadje

Zonder waterpret geen vakantie. Lekker badderen hoort daar zeker bij. Niets fijner dan na een dag buiten spelen fijn spetteren in het badschuim. En een los badje buiten is ideaal om af te koelen als het kwik richting de dertig graden stijgt, maar ook tijdens de koudere dagen dé plek voor vakantieplezier! Dan zet je ‘m gewoon in de badkamer. Dus of je nu op je balkon of in je vakantiecottage zit of op de camping staat, een meeneem badje is een 100% onmisbare vakantiegadget.

Stokke® Flexi Bath®

2. Campingbed

Met een campingbed zorg je ervoor dat je kind overal op een veilige plek kan slapen. Of je nu een bungalow in Zeeland boekt of een weekendje bij vrienden logeert, de slaapplek van je kind is zo goed geregeld. En het fijne is: je kind voelt zich helemaal vertrouwd in z’n eigen vakantiebed. Ook niet verkeerd: een baby- of peuterslaaptentje. Zo’n tentje weegt minder en vouw je nog kleiner op.

3. Speelkleed

Zodra je baby in beweging komt, is het speelkleed een onmisbaar onderdeel van de huisraad. En ook op vakantie wil je dat handige ding niet missen. Baby’s oefenen hun rol- en kruiptechniek erop en voor wat oudere kinderen is het een fijne zachte speelplek. Leg hem bij mooi weer in het gras of creëer een knusse speelhoek in het vakantiehuisje. En kruip er vooral zelf lekker bij voor dat heerlijke, luie vakantiegevoel.

4. Bed voor onderweg

Als je ergens naartoe reist, dan is dat vaak het moment dat je kind z’n slaapje doet. Wel zo handig dus, als hij dan ook de ruimte heeft om lekker te liggen. Ken je JetKids™ van Stokke® al? Met deze handige en ruime ride-on koffer rijdt je kind op z’n eigen koffer met je mee. Doordat de voorwielen 360° draaien rijdt hij soepel. Met de verstelbare riem hang je ‘m zelf over je schouder en dankzij het handige deksel vallen er geen spullen uit de koffer als je hem opent. Maar voor dat slaapje is dit helemaal een ideale vakantiegadget. Je tovert met de JetKids™ namelijk in een handomdraai elke tweedeklas stoel op de boot, in het vliegtuig of de trein om in een eersteklas bed voor je kind. Trusten!

Stokke® JetKids™

5. Entertainment voor onderweg

Zijn jullie een tijd onderweg naar de vakantiebestemming? Dan is entertainment voor onderweg heel belangrijk. Denk: een knisperspeeltje voor in de trein (niet in de stiltecoupé gaan zitten!), een boekje voor in het vliegtuig of een spelletje voor in de auto. Heb je geen probleem met wat extra schermtijd? Sommige ouders zweren bij een tablet met de favoriete filmpjes van hun kind. Ga je voor een staycation, oftewel blijf je thuis? Dan dragen nieuwe speeltjes zéker bij aan het vakantiegevoel.

Redactioneel – Offer- Drinkbeker

Drinkbeker

De Miracle 360° Trainer Cup
Shop nu