Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x zo maakt internet jouw leven als ouder een stuk makkelijker

Niemand kan meer zonder internet. Hoe sneller de verbinding, hoe blijer je wordt, toch? Want zeker als ouder struin je vaak uren op internet. Wij waren benieuwd waarom jullie als ouder niet meer zonder internet kunnen. En dit gaven jullie als redenen. Herkenbaar?

Ouders van Nu samen met T-Mobile

1. Films en series streamen.

Deze staat met stip op nummer één. Van mommytime-series (jullie woorden) tot de leukste kinderseries en vrolijke filmpjes: videostreamen is een uitkomst, zeker nu je veel tijd thuis doorbrengt. Een goede internetverbinding is dan nógal belangrijk, helemaal als jullie tegelijkertijd naar verschillende series kijken.

2. Muziek streamen

Muziek voor jezelf, maar zéker ook voor de kinderen: muziek streamen is niet weg te denken in een huishouden met een gezin. En alle muziek die je wilt horen, is online beschikbaar. Geef toe, hoe lekker is het om even helemaal los te gaan. Ja, zelfs op Juf Roos, Kinderen voor Kinderen of K3. Helemaal met slecht weer is het dé manier om je energie kwijt te raken. En als iedereen is uitgeraasd, is het hartstikke lekker tekenen met een rustig deuntje op de achtergrond.

3. Digitaal naar school

Ook genoemd: schoolprogramma’s en online lessen volgen. De allerjongsten hoeven natuurlijk nog niet online te komen, maar je kleuter heeft waarschijnlijk al regelmatig video gebeld met z’n klas. Ook fijn – zeker toen de scholen dicht waren – dat je kind online leerzame spelletjes kan spelen. Een goede internetconnectie helpt om zonder haperen te leren en kletsen met klasgenootjes.

4. Online shoppen

Dat de winkels dicht zijn, betekent niet dat je kind niet uit z’n schoenen of jas groeit. Ideaal dus, dat online shoppen. Ook de boodschappen bestellen is natuurlijk superhandig, helemaal met jonge kinderen in huis. Hoeveel pakketjes en kratten hebben jullie al online besteld?

5. Naar informatie speuren

Van tips over voeding en slapen tot informatie over kwaaltjes en ziektes: jullie struinen wat af op het wereldwijde web. Zeker met jonge kinderen kun je wel wat advies gebruiken. Logisch dus, dat jullie daar het internet dagelijks voor raadplegen.

Video: Bekijk hier hoe Mattie Valk langs ging bij familie Nagelkerke en uitzocht wat voor rol internet speelt bij hun thuis:

Ontdek jouw pakket

Stel met Internet + TV van T-Mobile een pakket samen precies zoals jij dat wilt. Wil je nu of in de toekomst ook een mobiel abonnement bij T-Mobile? Combineer dit met een internetabonnement voor thuis, dan krijg je extra korting op alle abonnementen die op hetzelfde adres zijn geregistreerd. Bekijk de verschillende pakketten en ontdek welk pakket het best bij jullie past.

Wil je overstappen naar T-Mobile?

T-Mobile regelt het graag voor je met de gratis overstapservice, zodat jij zorgeloos kunt blijven internetten zonder dubbele kosten. Het enige wat jij hoeft te doen, is kiezen voor Internet + TV van T-Mobile. Zij zorgen voor de rest. Ontdek internet en TV van T-Mobile.