Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x briljante gadgets voor een smart babykamer

Met de nieuwste tech-snufjes op babygebied maak je het leven met én voor je baby nét iets makkelijker en meer ontspannen. Fijn! Daarom tippen wij deze vijf superhandige, slimme gadgets voor in de babykamer.

Ouders van Nu samen met T-Mobile

Babymonitor

Een babyfoon is natuurlijk al hartstikke handig, maar met een babymonitor kun je in de Cloud Baby Monitor-app op je telefoon precies zien en horen of je baby slaapt of niet. Dankzij de camera en de microfoon weet je wanneer je rustig in de relaxstand op de bank kunt gaan zitten, óf wanneer je toch nog even een kus, speen of aai over de bol moet brengen. Ook handig: je kunt op afstand tegen je baby praten.

Slimme thermometer

Er zijn handige digitale infrarood thermometers die je aan je telefoon koppelt. Dit piepkleine apparaatje – dat je ook nog eens heel makkelijk meeneemt – plug je in je telefoon. Vervolgens meet de thermometer de temperatuur van je kind én slaat die op in de bijbehorende app. Zo houd je makkelijk bij hoe het met de temperatuur van je baby staat. Niet onbelangrijk: wanneer je kind verhoging heeft, wil je dit even goed in de gaten houden.

Wegen in bad

Het gewicht van je baby zegt een boel over hoe het met ‘m gaat. Zeker als je borstvoeding geeft, is het soms spannend omdat je niet ziet hoeveel je baby drinkt. Maar je baby zelf wegen kan best een uitdaging zijn. Want in zo’n koude schaal is het geen pretje voor je baby en hoe meet je hem nou echt nauwkeurig? Een badje met weegschaal vormt dé oplossing. Die meet het gewicht op twee cijfers achter de komma meteen tijdens het badderen. Zo kan je baby lekker badderen en zit jij niet te klooien met een weegschaal. Als je de volgende dag weer weegt, zie je in het schermpje eerst het gewicht van de dag ervoor. Handig!

Sound Sleeper-app

Dat sommige baby’s rustig worden van white noise wist je vast al. De ene baby wordt mega relaxed van het geluid van een föhn en weer een ander kan goed slapen met het geluid van stromende regen. Veel makkelijker is het om een klein boxje op de babykamer neer te zetten en de Sound Sleeper-app te downloaden. Hiermee speel je het favoriete white noise-geluid van je baby af. Moet je eens zien wie er dan binnen no-time in slaap valt.

Zelf-wiegende wieg

Veel baby’s vinden het heel fijn om in slaap gewiegd te worden. Maar om nu zelf bij elk slaapje aan z’n wiegje te gaan staan… Veel handiger is de zelf-wiegende wieg. Zodra je baby onrustig wordt en begint te maaien, begint de wieg met rustig slaapwiegen. In de wieg zitten ook boxjes ingebouwd voor white noise-geluiden. Knappe baby die dan niet in slaap valt.

Ontdek jouw pakket

Stel met internet en TV van T-Mobile een pakket samen precies zoals jij dat wilt. Wil je nu of in de toekomst ook een mobiel abonnement bij T-Mobile? Combineer het met een internetabonnement voor thuis, dan krijg je extra korting op alle abonnementen die op hetzelfde adres zijn geregistreerd. Bekijk de verschillende pakketten en ontdek welke het best bij jullie past!

Wil je overstappen naar T-Mobile Thuis?

T-Mobile regelt het graag voor je met de gratis overstapservice, zodat jij zorgeloos kunt blijven internetten zonder dubbele kosten. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen voor Internet + TV van T-Mobile. Zij zorgen voor de rest. Ontdek internet en TV van T-Mobile.