Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x waarom de meivakantie hét perfecte moment is voor een gezinsvakantie

Kun je niet wachten tot het ein-de-lijk zomervakantie is? Doe jezelf en de rest van het gezin dan een plezier en knijp er in de meivakantie tussenuit. Waarom? Daarom!

Ouders van Nu samen met Center Parcs

1. Opladen voor de eindsprint

Heb je kinderen op de basisschool, dan herken je dit vast: de laatste weken voor de zomer zit je het schooljaar uit. Nog éven volhouden en dan mag je ein-de-lijk op die ligstoel bij je tent/vakantiehuis/kamper neerploffen… Helaas duurt het nog wel even voordat het écht zover is. Pak daarom vooral die meivakantie even mee. Zo zijn die laatste, drukke weken tot de zomervakantie een stuk beter vol te houden.

2. Echt even weg

Hartstikke leuk dat je kind één of zelfs twee weken meivakantie heeft, maar het échte vakantiegevoel komt pas als jullie als gezin samen weggaan. Want hoe leuk een dagje dierentuin, logeren bij opa en oma of een indoorspeeltuin ook is, als je een paar nachten met z’n allen ergens  anders verblijft, ben je pas écht op vakantie. Dus kun je in de meivakantie vrij krijgen? Boek dan eens een verblijf op een vakantiepark en geniet volop van de omgeving én van elkaar.

3. Regen? Geen probleem!

Grote kans dat het in de meivakantie prachtig weer is. Maar er kán natuurlijk een druilerige dag tussen zitten. Boek daarom vooral een gezellig huisje in een vakantiepark, want dan maakt het helemaal niet uit. Is het mooi weer, dan kan je kind lekker buitenspelen of -zwemmen en anders is er genoeg binnen te doen. Denk: subtropisch zwemparadijs, knutsel-workshop of kinderdisco. Holiday!

4. Nieuwe vrienden maken

Natuurlijk is het voor je kind leuk om in de (mei)vakantie met zijn schoolvriend(innet)jes te spelen, maar nieuwe vrienden maken is ook hartstikke leuk en leerzaam. En zit je op een gezellig vakantiepark, waar het stikt van de leeftijdsgenootjes voor je kind, dan is het zo gefikst! Met een beetje mazzel hebben ‘Benthe en Teun’ bovendien ook nog leuke ouders. Een fles wijn, een kan ranja en een schaal chips doen de rest van het werk.

5. Ideaal bezoekadres

Thuis vrienden of familie ontvangen is gezellig, maar op je vakantieadres is het helemaal een feest! Het is bovendien hét perfecte moment om de barbecue aan te steken, terwijl je kind z’n neefjes, nichtjes en/of vriendjes en vriendinnetjes ‘zijn’ speeltuin laten zien. Bonus: je bezoek krijgt een instant vakantiegevoel.