Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x waarom de herfst hét moment is voor een weekendje weg

Voor een weekendje weg denk je misschien niet meteen aan de herfst, maar dit is juist hét seizoen om er met het gezin tussenuit te gaan. Van opladen in de kleurrijke natuurpracht tot gezelligheid bij de open haard – én de kans om op een mooie locatie het griezeligste feest van het jaar te vieren.

Ouders van Nu samen met Center Parcs
 1. Oplaadmoment

  De zomervakantie zit er al lang en breed op en de drukke weken met opvang, school en werk volgen elkaar in rap tempo op. Grote kans dat jij, maar zeker ook je kind, even een break kan gebruiken. Na de eerste weken op de opvang en school is zo’n adempauze meer dan welkom. En wat is er dan fijner dan in alle rust, midden in de natuur, samen even opladen.

 2. Natuur op z’n mooist

  Alle seizoenen hebben natuurlijk hun charme, maar laten we wel wezen: mooier dan een herfstbos wordt het niet. Met een beetje mazzel schijnt de zon en is de lucht strakblauw. Dan geniet je optimaal van dat rood, oranje en gele kleurenfestijn. De paddenstoelen schieten letterlijk als paddenstoelen uit de grond en wie weet spotten jullie wel eekhoorns. Ideaal dus, als je in de herfst in een cottage verblijft, tussen al dat natuurschoon.

 3. Knutselen maar!

  Met een bos vol eikels, beukennootjes en kastanjes is een knutselmiddag snel geregeld tijdens je weekendje weg. Scoor van tevoren een pak satéprikkers en je eigen bosdierentuin staat zó op poten. Mooie bladeren drogen in no time op de verwarming en lenen zich perfect voor een fleurig schilderij.

 4. Cocoonen in de regen

  Met kans op regen lijkt het misschien minder leuk om een weekendje de hort op te gaan, maar juist dan is het heerlijk om knus met z’n allen in een fijne cottage te cocoonen. Pak warme pyjama’s en sloffen in en organiseer een gezellige relaxdag. Extra leuk: leg wat kussens neer op de vloer, steek de open haard aan en zet spelletjes en hapjes klaar. Zo maak je van een druilerige dag een onvergetelijk familiemoment.

 5. Griezelfeestje vieren

  Eind oktober speelt zich natuurlijk hét griezelfeest van het jaar af. Speciaal voor Halloween kan je kind bij Center Parcs bezemstelen en pompoenlantaarns knutselen. Durven jullie mee op de spannende Halloween-tour? Je kind kan leren om een echte heks of tovenaar te worden in het Wannabe-programma. Orry en zijn vrienden van het animatieteam nemen je kind mee op een Halloween-avontuur én vertellen spannende verhalen voor het slapen gaan. In de Halloween kidsdisco gaat het feest helemaal los. Dansen jullie mee?

Herfstpret bij Center Parcs

Ontsnappen aan gure herfstdagen doe je in de Market Dome en de Aqua Mundo – met een overdosis aan subtropische vibes. Indoor speeltuinen werken ook prima, net als de leuke herfst-knutselactiviteiten. Wel een mooie herfstdag? Dan kan er heerlijk buiten gespeeld worden, in de speeltuinen én in de prachtige natuur om jullie heen.