Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

6x de leukste kraamcadeaus om te geven

Is er een neefje of nichtje geboren? Of is je vriendin net bevallen? Dan wil je zo snel mogelijk de baby bewonderen. Daar hoort natuurlijk een lief kraamcadeau bij, maar wat geef je dan? Hierbij wat inspiratie!

Ouders van Nu samen met VTech

1. Persoonlijk cadeau

Van vlaggetjes met de naam van de baby tot geborduurde naamwashandjes of een badhanddoek met z’n naam erop: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het laten maken. Met zo’n persoonlijk cadeau zijn de trotse kersverse ouders zeker weten blij!

2. Knuffelbeest

Met een lieve knuffel zit je altijd goed en het is extra leuk als je een origineel exemplaar meeneemt. Het Bedtijd Vosje van VTech is niet alleen heel lekker zacht en mooi, door de verschillende materialen en texturen stimuleert het ook zijn tastzin. Als de baby op de knipperende hart-toets drukt, komen er lieve zinnen, rustgevende melodietjes, gezongen liedjes en geluiden uit. Een rustgevend lichtje knippert langzaam mee met de muziek en de geluiden. Zo geef je dus een fijn slaapvriendje.

3. Hydrofiele luiers

Het is niet voor niets een cliché, maar van hydrofiele doeken kun je er nooit genoeg hebben. Je kunt ‘m gebruiken als handdoek en als spuugdoek. In welke grootte of met welke print je ze ook geeft: dit kraamcadeau valt sowieso goed.

4. Rammelaar

Zo klein als ze zijn: baby’s zijn maar wat druk met het trainen van hun skills. Van motorische vaardigheden tot het ontwikkelen van hun tastzin. Een rammelaar stimuleert ze om daarmee te oefenen. De Dierenvriendjes Rammelaars van VTech moedigen met de zachte, kleurrijke stof aan om ermee te spelen. Kortom: een topkraamcadeau! Ga voor het vrolijke vosje of het lieve leeuwtje.

5. Babyboekje

Of je nu voor een knisperende babyvariant gaat of een exemplaar met mooie prenten, met een boek zit je altijd goed. Leuk voor de baby en ook nog eens hartstikke goed voor z’n taalontwikkeling.

6. Knuffeldoek

Je hebt kinderen die jarenlang verknocht zijn aan een lapje stof. Nu kun je die ook in een íets gezelligere uitvoering krijgen. Het VTech Baby 2-in-1 Knuffelhertje is een knuffeldoekje mét bijtring en fopspeenhouder. Druk op het neusje en je hoort lieve zinnen, rustige melodietjes, liedjes en geluiden. Dit zou zomaar het lievelingslapje van de kersverse baby kunnen worden.

WIN: dit VTech-speelgoedpakket t.w.v. €44,85

Je maakt nu kans op een van de vijf VTech-speelgoedpakketten met deze superleuke speelgoeditems voor baby’s:

  • Bedtijd Vosje
  • Rammelaar – Leeuw
  • 2-in-1 Knuffelhertje

Vul de vraag hieronder in en misschien ben jij de winnaar van dit fijne speelgoedpakket!