7 dingen die (bijna) iedere ouder standaard in zijn luiertas heeft

Met een kind op pad gaan: dat vraagt om nogal wat geregel. Toch bereid je je graag goed voor, want met de juiste items ben je een stuk flexibeler buiten de deur. En – niet onbelangrijk – voorkom je een hoop drama. Van de favoriete knuffel tot een snack voor onderweg: dit zit sowieso in de luiertas van (bijna) iedere ouder. 

Ouders van Nu samen met NaturNes Bio
 1. Luiers

  Zul je net zien: stap je met je kind de deur uit, is het is de hoogste tijd voor een luierwissel. Dan wil je echt niet zonder zitten! Luiers zijn dus onmisbaar in de luiertas.

 2. Billendoekjes

  Zo zijn vieze billen ook onderweg in no time weer schoon. En wat blijkt? Deze vochtige doekjes komen om de haverklap van pas. Je begrijpt eigenlijk niet meer hoe je het ooit zonder hebt gedaan. Het dashboard van je auto is ineens altijd stofvrij, je witte gympen krijgen regelmatig een clean-up en uitgelopen make-up is verleden tijd.

 3. Luierzakjes

  Handig voor vieze luiers, gebruikte billendoekjes, snoetenpoetsers, lege koekjes-, sap- en fruithapjesverpakkingen en bananenschillen. Met een luierzakje heb je standaard een afvalzak in je tas. Thuis scheid je keurig al je afval en je bent weer klaar voor de volgende trip.

 4. Voedingstoren/bidon

  Als je baby de fles krijgt, is een voedingstorentje een uitkomst. De afgemeten hoeveelheid melkpoeder bewaar je in een bakje, meng je als het etenstijd is met wat warm water in de fles en bon appetit! Maar ook met een ouder kind ontbreekt de bidon nooit in de tas. Voordeel: je hoeft geen drinken mee te slepen, maar kunt op locatie wat water regelen.

 5. Extra kleding

  Van spuitluiers tot het teruggegeven van melk en vrolijk in het rond vliegende spetters babyhapje: zie de kleding van je kind maar eens schoon te houden. Dikke kans dat er daarom een extra setje in je tas te vinden is.

 6. Speelgoed

  De favo knuffel van je kind is sowieso onmisbaar, want wat troost er beter dan een groezelig, kaalgeknuffeld lapje stof met die unieke, muffe geur? Daarnaast zijn er altijd wel knisperboekjes, stapelbekers of rammelaars in je tas te vinden. Daarmee houdt je kind het nét wat langer vol tijdens jouw koffiedates.

 7. Tussendoortje voor onderweg

  Last but zeker niet least: iets te eten voor je kind. Van drama in de supermarkt tot keihard brullen in het pashokje – met een hongerig kind is het leven geen feest. Daar ben je als ouder gauw genoeg achter, dus iets te knabbelen ontbreekt nooit in je tas. Het liefst geef je dan ook nog iets dat een beetje voedzaam en verantwoord is.

Perfect tussendoortje

Als je onderweg bent met je baby zijn NutriPops van NaturNes Bio een uitkomst. NutriPops zijn gepofte granen met fruit en groente voor baby's in de leeftijd van 8+ en 10+ maanden, zonder toegevoegde suikers en zout. Ze hebben verschillende vormen, afgestemd op de grootte en ontwikkeling van kinderhandjes. Zo kunnen je kinderen zelf pakken, proeven en ontdekken. Elk blikje bevat maar liefst vijf porties en is volledig afsluitbaar. Allemaal biologisch, allemaal lekker.

tip