Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

7 x de leukste sinterklaaskado’s voor je baby en peuter

Als je je baby vraagt wat hij van Sinterklaas wil krijgen, dan is het knap als er überhaupt een reactie komt. Met je dreumes of peuter is het al íets gerichter zoeken, maar hem helemaal verrassen werkt het allerbest. Daarom deze zeven kadotips voor je baby of peuter!

Ouders van Nu samen met Intertoys

1. Vrolijke vuurvlieg

Met Freddie de Vuurvlieg van Lamaze maak je je baby hartstikke blij. Z’n vliegenlijfje is lekker zacht en aaibaar, terwijl de fleurige vleugels piepen en knisperen. Met rammelringen, een bijtfiguurtje en een geknoopte antenne om op te knabbelen raakt je baby niet uitgespeeld. Hij is dan ook geschikt voor kinderen tot drie jaar.

2. Voor Bing-fans

Hupt Bing bij jullie thuis ook regelmatig over het scherm? Dan scoor je zeker weten met deze speelfiguurtjes uit de serie. Je kind neemt Bing, Flop, Sula, Pando, Charlie en Amma overal mee naartoe in hun handige Bing koffer. Voor kinderen vanaf anderhalf jaar is dit zeker een hit.

3. Doe de Dino-dans

Is jouw kind ook dol op dino’s? Dan is Codi Mijn RoboDino zijn nieuwe beste vriend. Deze interactieve dinosaurus reageert steeds anders, als je andere stekels in z’n rug prikt. Hij kent wel 32 verschillende liedjes en druk je op de Dino dans-toets, dan is het swingen geblazen. Leuk voor kinderen vanaf twee jaar.

4. Wie maakt ‘m los?

Met deze Little Dutch houten marktkraam kan je kind z’n verkoop-skills vast oefenen. Hij verkoopt heerlijke groente en fruit uit de stevige houten kraam, mét echte luifel, kruitbord en kratjes voor z’n koopwaar. Maak de set compleet met de kassa en weegschaal van Little Dutch! Kinderen vanaf drie jaar staan te trappelen om te doen alsof ze een echte marktkoopman zijn.

5. Vormen oefenen

Deze Fisher-Price Linkimals vrolijke vormen Egel groeit met je baby mee! De allerkleinsten kunnen er zittend mee spelen en daarna rolt de egel mee tot hij kan kruipen, duwen en lopen. Met deze lieve egel worden de grof- en fijnmotorische vaardigheden van je baby steeds verder ontwikkeld! Met de geluiden, liedjes en zinnen oefent je kind z’n taalvaardigheid en hij maakt kennis met vormen, getallen en kleuren. Als deze egel andere Linkimals vriendjes ziet, voeren ze samen een show op met muziek en lichtjes.

6. Stapeldol op blokken

Met deze 80 kleurrijke bouwstenen raakt je kind niet uitgebouwd. Hij oefent met kleuren, tellen en vormen en z’n fijne motoriek. Doordat je kind er alle kanten mee op kan, stimuleert deze blokkenshow z’n verbeelding. Daar gaat je kind vanaf één jaar nog jaren plezier van hebben. (En jeuken jouw handen ook al?)

7. Beestenboel

LEGO Duplo, wie is er niet groot mee geworden? Je kind vanaf anderhalf jaar is er straks niet meer bij weg te slaan. Voor kleine dierenliefhebbers is deze Creatieve Dieren-set een groot succes. Met de aap, tijger, toekan, panda, olifant, giraffe, krokodil, pinguïn en walvis tovert hij de woonkamer om in één grote dierentuin.