Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Slim bezig! 7x zo bespaar je op boodschappen

Een rondje supermarkt voel je behoorlijk in je portemonnee, zeker als gezin. Gelukkig valt er veel te besparen als je slim boodschappen doet. En wel zo.

Ouders van Nu samen met Albert Heijn

1. Boodschappenlijst

Met een boodschappenlijst koop je minder snel dingen die je níet nodig hebt. Zeker als je die maakt via de AH-app. Ook te gebruiken bij het zelfscannen in de winkel. Nog een pluspunt: in de app zie je ook gelijk alle bonusaanbiedingen. Met één klik voeg je die makkelijk toe aan je lijst.

2. Plan vooruit

Maak weekmenu’s, zodat je maar een keer boodschappen hoeft te doen. Inspiratie nodig? Albert Heijn heeft heerlijke recepten onder de € 2,- p.p. Hierin zitten veel Prijsfavorieten. Dat zijn eigen-merkproducten van Albert Heijn die altijd laag geprijsd zijn.

3. Leve het huismerk

Kies eens voor huismerken in plaats van A-merken. Bij Albert Heijn heb je keuze uit meer dan 1800 Prijsfavorieten, die je herkent aan het blauwe duimpje. Ze zijn het meest voordelig en bovendien van goede kwaliteit. Een slimme keuze dus voor al je dagelijkse boodschappen. Kies bijvoorbeeld eens voor het best geteste waspoeder, de toetenvegers of de voordelige soepstengels als tussendoortje.

4. Uit de diepvries 

Wist je dat vitamines en mineralen in diepvriesgroenten goed behouden blijven? Nog een groot voordeel: het is vaak ook nog stukken goedkoper, zoals bijvoorbeeld tuinerwten uit de vriezer. Ook perfect om babyhapjes mee te maken.

5. Koop in bulk

Koop houdbare producten die je veel gebruikt in grote verpakkingen of in bulk. Zoals rijst, wasmiddel en noten. De prijs per kilo is vaak een stuk lager dan een kleine variant. Nog een voordeel: het is beter voor het milieu, want je hebt minder afvalmateriaal.

6. Bestel online

Wat ook kan helpen: bestel je boodschappen online, zodat je geen impulsaankopen doet. Daarbij bespaar je ook nog op benzine- en eventuele parkeerkosten en houd je tijd over. Win-win dus!

Check ook vooral even de AH Bezorgbundel. Nu met 1 maand gratis bezorging en meer voordelen, zoals het instellen van een vast bezorgmoment. Perfect toch?

7. Hamsteren

Houdbare producten die je veel gebruikt in de aanbieding? Inslaan! Ook al betekent dit dat je hele kast ermee vol staat. Denk aan flacons wasmiddel en vaatwastabletten voor een scherpe prijs. Het kan geen kwaad om ze ruim op voorraad te hebben (mits je er de ruimte voor hebt).

 

Redactioneel – offer – Buggy’s

Redactioneel - offer - Buggy's

Bekijk hier