Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

8 redenen om dit jaar nog naar Disneyland® Paris te gaan

Loopt je kind regelmatig rond in een prinsessenjurk, gaat die Mickey Mouse knuffel overal mee naartoe of denkt je peuter dat hij ook super power heeft? Alleen dat is al reden genoeg om toch écht een keer naar Disneyland® Paris te gaan. We zeggen je: het wordt onvergetelijk!

Ouders van Nu samen met D-Reizen
  1. Knuffelen met je superheld

   Van Mickey en Minnie Mouse tot Spiderman, Goofy en Winnie the Pooh. Je kind komt ze tegen in boeken, tijdschriften, spelletjes en op tv en tablet, maar echte fans willen natuurlijk maar één ding: oog in oog staan met hun superheld. En dat kan maar op één plek: Disneyland Paris. Vergeet je camera niet, want dit moet je natuurlijk vastleggen.

  2. Elk seizoen iets nieuws

   Of je nu in het voorjaar, de zomer, het najaar of de winter komt: het is altijd magisch in Disneyland Paris. Daarnaast zijn er elk seizoen speciale evenementen, zoals Marvel Superhelden Seizoen van 23 maart t/m 16 juni. Dé kans om Spider-Man, Iron Man of Captain America te ontmoeten of te bewonderen in spectaculaire shows en attracties. Een dansje doen met Timo en Pumbaa? Kom dan naar Disneyland Paris tussen 30 juni en 22 september tijdens The Lion King & Jungle Festival en ontmoet alle bekende helden uit de jungle. Halloween-fans opgelet: in oktober is er een Disney’s Halloween Festival.

  1. Herinnering voor het leven

   Ben je zelf als kind naar Disneyland Paris geweest? Dan weet je vast nog als de dag van gisteren dat je Knabbel en Babbel een handje mocht geven, dat je wel tien keer in de beroemde theekopjes bent geweest en je het vuurwerk misschien wel het allermooist vond. Kortom: wie naar Disneyland Paris gaat, vergeet dat nooit meer.

  2. Coole attracties en shows

   Kriebel in je buik, kleddernat worden en gillen op je hardst. In Disneyland Paris heb je zoveel attracties dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Om er een paar te noemen: Big Thunder Mountain, Dumbo the Flying Elephant en Star Wars Hyperspace Mountain. Is je kind nog te klein of geen daredevil? Dan is er ook genoeg leuks. Bezoek een leuke show, stap in de draaimolen of ga samen op zoek naar Disney Figuren.

  3. Niet één, maar twee parken

   Als je naar Disneyland Paris gaat, bezoek je niet één maar twee parken. In Disneyland® Park komen sprookjes tot leven, bezoek je spectaculaire shows en vind je talloze attracties. Ook is er de beroemde Parade en kun je er Disney Figuren ontmoeten. In het naastgelegen Walt Disney Studios® Park ontdek je de geheimen achter de magische scenes van je favoriete Disney films en televisie.

  4. Je bent er zo

   Zie je er tegenop om komende zomer helemaal naar Zuid-Frankrijk te rijden? Blijf lekker in het noorden hangen en combineer je vakantie met Disneyland Paris. Vanaf Utrecht is het maar zo’n vijf uurtjes rijden. Liever met de trein? Goed nieuws! Vanaf 31 maart 2019 hoef je niet meer over te stappen, maar reis je vanuit Nederland in slechts 3 uur en 40 minuten rechtstreeks naar Disneyland Paris.

  5. Voor jong én oud

   Voor jou is Disney pure nostalgie en je kind kijkt zijn ogen uit. Van Disney Figuren die ineens voor zijn neus staan tot prachtige shows. De Parade is natuurlijk een absolute must. Vergeet ook niet die ene foto te maken voor het kasteel van Sneeuwwitje. Die gaat de boeken in. Dus heb je iets te vieren, zoals het huwelijksjubileum van opa en oma, dan is Disneyland Paris écht een aanrader.

 1. Extra Magic Time

  Er is zoveel te zien en te doen, dat je eigenlijk een aantal nachtjes moet blijven slapen. En dat is ook echt de moeite waard. Je kunt kiezen uit verschillende gethematiseerde Disney® Hotels en Disney® Nature Resorts. Deze hotels liggen op loopafstand van het park of je reist er naartoe met een gratis pendelbus*. Extra leuk als je in een van de hotels blijft slapen: Extra Magic Time. Je mag dan vóór de officiële openingstijd naar binnen. Dat betekent een extra lange dag genieten, het is rustiger in het park en genoeg tijd voor al je favoriete attracties. Wist je trouwens dat de Disney Figuren ook rondlopen in de hotels? Ook fijn: je auto kun je gratis parkeren bij het hotel tijdens je verblijf.

*Met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch en Village® Nature Paris. Shuttlebus tegen betaling aanwezig bij Villages Nature Paris.