Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

9 redenen om nu meteen naar WILDLANDS te gaan

Op zoek naar een leuk uitje voor in de zomervakantie óf het vakantiegevoel nog wat langer vasthouden? Onze tip: WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. Hier ‘vlieg’ je de wereld rond in één dag. En niet alleen dát is een reden om zo snel mogelijk te reserveren…

Ouders van Nu samen met WILDLANDS

1. Wereldreis in één dag

Ja, je leest het goed. In WILDLANDS maak je een wereldreis in één dag. Je hopt zo van de kleurrijke jungle naar de hete savanne en doet ook nog even het ijskoude poolgebied aan. En het fijne: je hoeft er dus niet echt het vliegtuig voor in te stappen. 

2. Beleef spannende avonturen

Ontdek de overdekte jungle, ga op safari in Serenga en reis van pool naar pool. In WILDLANDS beleef je het ene na het andere spannende avontuur. En ondertussen spot je heel veel dieren. Dikke kans dat je na een uur al de tel kwijt bent.

3. Stoere trucksafari

Wat hoort er bij een safari? Natuurlijk met een stoere vrachtwagen over de savanne cruisen. Tijdens deze avontuurlijke safaritocht spot je giraffen, zebra’s, gnoes, kamelen, onagers en neushoorns. Van heel dichtbij, waar maak je dat nou mee?

4. Ritje in de achtbaan

Wil je nog meer actie? Trek dan een sprintje naar de oude mijn Tweestryd in Serenga. In een oud mijnkarretje ga je eerst twintig meter omhoog, om vervolgens vanaf deze hoogte ook weer naar beneden te sjezen. Ja, hier moet je wel echt een waaghals of snelheidsduivel voor zijn.

5. Grootste overdekte jungle ter wereld

Vaar per boot over de Rimbula River door de grootste overdekte jungle ter wereld. Wat een ervaring! En als je geluk hebt, nemen de olifanten een bad vlak naast jouw boot. Wie weet zie je ook wel Ka Yan, het olifantenkalf dat in februari geboren is.

6. XL-speelparadijs

Ook niet te missen is het overdekte Animazia, hier vind je een XL-speelparadijs. Je kunt er eindeloos klimmen, klauteren, glijden en graven. Inclusief piratenschip, Maya-tempel én doolhof. Ook in Animazia te spotten: bijzondere naakte molratten en indrukwekkende zeeschildpadden. Wist je dat zeeschildpadden wel 30 kilometer per uur kunnen zwemmen?

7. Natuurlijke habitat

Mega belangrijk en fijn: de dieren hebben in WILDLANDS alle ruimte en voelen zich helemaal thuis in hun natuurlijke habitat.

8. Spot heel veel bijzondere dieren

Leeuwen, neushoorns, giraffen en olifanten kom je zeker tegen. In totaal kun je wel 200 dierensoorten ontdekken in WILDLANDS. Extra leuk om naar op zoek te gaan, zijn deze bijzondere dieren: de eerder genoemde bijzondere naakte molratten, de vicuña’s (behoren tot de kameelachtigen en lijken op alpaca’s), de dwergoeistiti (de kleinste apensoort ter wereld) en de penseelzwijn (te herkennen aan de kwastjes op hun puntige oren).

9. Ontdek ook de omgeving

En als je dan toch in WILDLANDS bent, blijf vooral nog even plakken in de buurt. De provincie Drenthe is prachtig. Je hebt er heel veel ruimte en kunt er eindeloos wandelen en spelen in de mooie natuur. Perfect voor een weekendje weg!