Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Alles voor je baby bij Babydump

Met een baby op komst heb je altijd een geldig excuus om te gaan shoppen. En o jee, wat is er veel leuks en moois te koop. Om alles op je babyuitzetlijst in één keer te kunnen afstrepen, is Babydump een goed adres. Je vindt er een enorm aanbod aan babyproducten.

Ouders van Nu samen met Babydump

Van babykamers en kinderwagens tot autostoeltjes, campingbedjes en buggy’s van bekende en minder bekende merken. Ook vind je er speelgoed, babykleding, babyfoons, boeken en nog veel meer. En extra fijn: alles altijd voor de laagste prijs. Dus pak de agenda erbij en plan een dag shoppen bij een vestiging van Babydump bij jou in de buurt. Lekker winkelen vanaf de bank kan ook, want Babydump heeft ook een geweldige webshop.

Babydump is gewoon open

De filialen en de webshop van Babydump blijven geopend. Ook zijn er geen gewijzigde openingstijden. Uiteraard volgt Babydump nauwlettend het RIVM-beleid en worden voorgeschreven richtlijnen en maatregelen met zorg in acht genomen. Ook voorzien ze je van een duidelijke (hygiëne instructie bij de entree van elk filiaal. Monteren is op dit moment niet mogelijk. Dit wordt pas weer gedaan zodra het virus voorbij is.