Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Op vakantie met kinderen

Babykamers

De eerste keer op vakantie met je nieuwbakken baby kan best stressvol zijn; liefst zeul je de hele babykamer mee. Op deze plekken weten ze precies wat jij en je baby nodig hebben.

Kinderwonderland

Wintersportvakantie geboekt, maar net een baby gekregen? Geen probleem bij Babymio in Tirol. Het hotel heeft buggy’s, babybadjes, een babyfoon, flessenwarmers en babybadjasjes in huis. Ook het restaurant is enorm kindvriendelijk: naast kinderstoelen kun je wipstoeltjes en kinderbestek gebruiken, en melkvoeding en kant-en-klare groentehapjes bestellen. Verder wordt er twee keer per week babyzwemmen en babymassage georganiseerd én er is – hoera! – een opvang voor zelfs de allerjongste baby’s.

Kruipruimte

Elke dag opvang van negen uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. Een speciale ‘crawlingroom’ voor de allerkleinsten van nul tot drie jaar, waar ze kunnen rondkruipen en rollen. Een kindvriendelijk restaurant met babyvoeding. Én de optie om alle babyspullen te huren die je nodig hebt. Je kunt je baby dus met een gerust hart meenemen naar baby- en kinderresort Ulrichshof in Duitsland.

Met melk

Bij het Polurrian Hotel in het Engelse Cornwall slaap je in een kamer pal op de kliffen, met direct uitzicht op zee. En alsof dat nog niet geweldig genoeg is, wordt je baby ook nog in de watten gelegd. Zo wordt er elke ochtend en avond verse (gewone) melk naar je kamer gebracht, en bereidt de chef vers gepureerd eten voor alle baby’s in het hotel. Verder kun je gebruikmaken van de crèche. En als jullie een keer zonder baby uit eten willen, gewoon doen: er is een babysitservice.

Baai baai!

Jullie zijn er even niet. Bestemming: Mar de Menorca, van het Tui Family Life-concept. Dit kindvriendelijke hotel ligt in Cala Canutells op het Spaanse eiland Menorca, aan een idyllische baai. Terwijl jij aan een van de zwembaden ligt, vermaakt jouw baby zich in de mini-club (0 tot 3 jaar). Ook op het terrein: een glijbanenpark, heel veel sportmogelijkheden, een kinderbuffet, entertainment, een kidsclub (4 tot 11 jaar) en een teenclub (12 tot 15 jaar).