Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zo boost je het zelfvertrouwen van je baby in het eerste jaar én daarna

In z’n eerste jaar legt je baby een belangrijke basis voor zijn verdere ontwikkeling en zelfvertrouwen. Het contact met jou en andere mensen speelt daarbij een grote rol. Als hij zich veilig voelt, dan durft hij op ontdekkingstocht te gaan en ontwikkelt hij zich volop. Dit boost het zelfvertrouwen.  Slim dus om in goede producten te investeren die hier een steentje aan bijdragen.

Ouders van Nu samen met Stokke®

Verbinding zorgt voor zelfvertrouwen

Als je bij je kind in de buurt bent en hij zich verbonden met je voelt, kan hij de hele wereld aan. Het zorgt ervoor dat hij zich veilig voelt en het lef ontwikkelt om nieuwe dingen uit te proberen. Experimenteren en falen hoort erbij als je iets nieuws leert. Als je kind dat eenmaal doorheeft, dan lukt het om door te zetten. Hij probeert iets gewoon nog een keer, als het even niet lukt. Als je kind vervolgens ergens in slaagt, dan boost dit zijn zelfvertrouwen. Iets waar hij de rest van z’n leven de vruchten van plukt.

De producten van Stokke® zijn speciaal ontworpen om je baby dichterbij te brengen, een geborgen gevoel te geven en zijn emotionele ontwikkeling te ondersteunen. Zo groeit hij veilig en gezond op en bouwt hij een flinke dosis zelfvertrouwen op.

Samen eten

Zodra je baby kan zitten, is het moment om samen te gaan tafelen. Je maakt makkelijk oogcontact en kan gezellig met hem kletsen. Hierdoor voelt je kind zich gezien, gehoord en begrepen en dat is enorm belangrijk om zich veilig en geliefd te voelen. Een goede kinderstoel is daarbij onmisbaar. De Stokke® Tripp Trapp® is een stoel die verstelbaar is en met je kind meegroeit.

Vanaf de geboorte – met een fijn Newborn-zitje voor het eerste halfjaar en een Baby Set vanaf een half jaar tot z’n derde – tot hij zelfs helemaal volwassen is. Deze stoel gaat dus een leven lang mee. Een Chair for life, zoals designer Peter Opsvik hem ontwierp. Je kunt het zitje en de voetenplank namelijk verstellen, zodat je kind altijd op de juiste hoogte zit. Zo zit hij comfortabel en hoort hij er helemaal bij aan tafel.

Slapen om te groeien

Een goede nachtrust is enorm belangrijk voor de mentale en fysieke ontwikkeling van je kind. Een goed bed dat lang meegaat is daarom een slimme investering. Wij tippen de Sleepi™ van Stokke®. Een 4-in-1 bed dat met je kind meegroeit: van een knus ledikantje tot een juniorbed. Zo slaapt je kind vanaf het allereerste begin totdat hij tien jaar is, jarenlang in een fijn, veilig en vertrouwd bed. En het is nog duurzaam ook!

Op ontdekkingstocht

Samen de deur uitgaan met je baby is één groot avontuur. Voor jou, maar zéker ook voor je baby. Het is daarom fijn als je baby het gevoel heeft dat jij dichtbij hem bent, zodat hij veilig de buitenwereld kan ontdekken. De Stokke® Xplory® is een kinderwagen die speciaal gemaakt is om contact te maken met je kind tijdens het wandelen. Je kunt het zitje in hoogte verstellen en zo je kind in de ideale positie ten opzichte van jou zetten. Dit bevordert het oogcontact en de connectie tussen jullie. Bovendien groeit deze kinderwagen mee met je kind, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Video: Stokke: Met zelfvertrouwen is alles mogelijk
Ouders van Nu product – Leren luiertas zwart

Burkely

Leren luiertas Burkely

€99,95
Bestel nu