Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Kun je buiten de schoolvakanties op reis? Vooral doen!

Met een peuter of een baby op vakantie gaan is best een uitdaging, maar het heeft ook een mega groot voordeel: je kunt nog buiten het hoogseizoen een tripje boeken (tenzij jij of je partner in het onderwijs werken natuurlijk). En dat brengt op z’n beurt ook weer voordelen met zich mee.

Ouders van Nu samen met Center Parcs
 1. Euro’s besparen

  Een inkopper maar dat toch: op vakantie gaan buiten het hoogseizoen scheelt behoorlijk in de kosten. Prijzen verhogen in het hoogseizoen fors, dus er vallen flink wat euro’s te besparen.

 2. Minder druk

  Een bijkomend voordeel van een week of weekendje weg buiten de schoolvakanties: het is op veel plekken minder druk. Dat betekent bijvoorbeeld minder lang met je peuter in de wachtrij staan in een pretpark. Of front row staan bij de ijsberen in WILDLANDS. En met de WILDLANDS Meerdagenpas kun je er zelfs meerdere dagen naartoe voor de prijs van een dagentree. Je maakt je bezoek nog avontuurlijker door te slapen bij Parc Sandur of De Huttenheugte. Nog een leuk park om te bezoeken: Plopsa Indoor Coevorden. Dit park ligt zelfs naast De Huttenheugte. Perfect toch?

 3. Regenseizoen vermijden

  Wil je een verre reis maken? Het laagseizoen is vaak het perfecte moment omdat je het regenseizoen dan vermijdt. Zo kun je bijvoorbeeld het beste naar Costa Rica of Thailand reizen van december tot en met april. Maar, waarom eigenlijk zo ver vliegen? Je kunt in Het Heijderbos midden in de jungle logeren in een echte Jungle Cabana. En met de tropische sferen in de Market Dome en het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo waan je je al helemaal in de tropen.

 4. Niet te warm, niet te koud

  Zongarantie is fijn, maar met kleine kinderen zit je niet te wachten op een hittegolf. In het voor- en najaar zijn de temperaturen vaak perfect als je richting het zuiden gaat. Niet te warm, niet te koud. Slapen je kinderen vaak ook nog een stuk beter. Pluspunt! Bekijk ook eens de Center Parcs parken in Frankrijk. En blijf je in Nederland? Weer of geen weer: bij Center Parcs valt er zowel binnen als buiten zoveel te beleven. Dan maakt het eigenlijk niet uit in welke maand je je vakantie boekt. Go, go, go. Waar wacht je nog op!

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken, met als uiterste aankomstdatum 31 december 2022.