3 redenen om eropuit te gaan met je gezin

Samen met je kleine een paar dagen of zelfs weken weggaan is natuurlijk heerlijk. Even uit de drukte thuis en gewoon een tijd alleen maar bezig zijn met elkaar. En het mooie is: het is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens heel goed! En wel hierom.

Ouders van Nu samen met Center Parcs

Herinneringen maken

Met het gezin ertussenuit gaan is dé manier om herinneringen te maken en vaak zorgen vakanties voor de meest gelukkige. Zelfs al is je kind zo klein dat hij nog geen herinneringen aan kan maken, dan helpen de foto’s hem om positief terug te kijken op het uitje. Zo ziet hij hoe blij jullie met hem waren. Heel belangrijk om die geborgenheid te zien. Foto’s maken heeft bovendien ook voor jou een grote plus: door focus te geven aan de mooie momenten geniet je extra van je tijd samen.

Echt tijd voor elkaar

Tijdens een weekendje of week weg heb je even alle tijd voor elkaar. Even niet de afleiding van de tv, de laptop, het werk, het huishouden of de tuin. In plaats daarvan gezellig lekker lang in bed liggen met z’n allen, naar buiten als het zonnetje schijnt en een spelletje spelen als het regent.

Met een huisje in Center Parcs zit je met kinderen helemaal goed. Die zijn lekker luxe, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het zwembad is om de hoek, dus een volksverhuizing is niet nodig om lekker met je baby te gaan zwemmen. En uit eten is ook met de allerkleinsten tot in de puntjes geregeld hier. De restaurants zijn helemaal ingericht op jonge gezinnen.

De prijzen die getoond worden gelden bij een volle bezetting. Exclusief zijn de reserveringskosten (€ 29,50), toeristenbelasting en heffingen, verplichte bedlinnen pakketten (€ 8,50 p.p.).

Slimme kinderen

Een nieuwe omgeving is ook nog eens heel goed voor de sociale en cognitieve ontwikkeling van je kind. Ga maar eens na: je kind mag een muntje geven aan een straatmuzikant, of bestelt de broodjes bij de bakker. Als er buren zijn heeft hij waarschijnlijk snel vriendjes gemaakt. Hij leert een nieuwe omgeving kennen, oefent met nieuwe woorden en kan een nieuwe speelomgeving ontdekken.

Genoeg reden dus om regelmatig iets te plannen!