Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zo kan de vakantie met kinderen niet meer stuk

Niets is leuker dan met je kind op vakantie of een weekend weg. Even ontsnappen aan de drukte thuis en alleen maar leuke dingen doen. Maar hoe zorg je er nou voor dat jullie maximaal genieten van het welverdiende uitje? Van de babymoon tot de vakantie met je baby en met jonge kinderen: zo maak je er een succes van.

Ouders van Nu samen met Center Parcs

Op vakantie met je baby

Als je zwanger bent – hoera! – is het een perfect moment om nog even samen weg te gaan. En als je baby er eenmaal is, is een vakantie een geweldig kans om in alle rust te genieten van het kersverse gezin. Maar waar kun je in die periode allemaal rekening mee houden op vakantie? Ontdek hoe je er optimaal van geniet, tijdens de zwangerschap en met je baby.

Genieten met het gezin

De vakantie met kinderen is hét moment om samen herinneringen te maken. Je hebt alle tijd voor elkaar, bent ontspannen en kunt samen op ontdekkingsreis. Maar wat is nou eigenlijk een fijne locatie om die vakantie te vieren? Wat zijn belangrijke voorwaarden die het hele gezin blij maken en wat zijn de beste uitjes? Wij zetten het op een rij.

De ideale (mini)vakantiebestemming

Een cottage in Center Parcs is ideaal voor een uitje met je kind. Die zijn hartstikke luxe en comfortabel en van alle gemakken voorzien. Bonus: het zwembad is om de hoek, dus een volksverhuizing is niet nodig om te gaan zwemmen. En uit eten is tot in de puntjes geregeld hier: de restaurants zijn helemaal ingericht op jonge gezinnen. Ontdek (het vernieuwde!) Center Parcs.

Goed om te weten: als je bij Center Parcs jouw verblijf boekt, kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken.

Commercieel – Center Parcs – Januari campagne

Center Parcs

Boek nu voordelig je vakantie!

Tot 36% vroegboekkorting
Bekijk de accommodaties