3 redenen om eropuit te gaan met je gezin

Niets is leuker dan met je kind een weekend de hort op. Even ontsnappen aan de drukte thuis en alleen maar leuke dingen doen. En het mooie is: zo’n (mini)vakantie is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens heel goed! En wel hierom.

Ouders van Nu samen met Center Parcs
  1. Herinneringen maken

    Een gezinsuitje is dé manier om herinneringen te maken en vaak zorgen vakanties voor de allerleukste. Vergeet niet om al deze fijne momenten vast te leggen en film en fotografeer er op los. Foto’s maken heeft trouwens voor jou ook een grote plus: door te focussen op de mooie momenten geniet je extra van je tijd samen.

  2. Tijd voor quality time

    Tijdens een paar dagen weg heb je alle tijd voor elkaar. Dat betekent: even geen belangrijke presentaties maken, bergen vuile was wegwerken of de heg snoeien. Maar wel: samen uit eten, naar het zwembad, films kijken in je pyjama, wandelen in de natuur als de zon schijnt en de bordspellen op tafel als het regent.

  3. Op ontdekkingstocht

    Vakantie betekent ook: samen een nieuwe omgeving ontdekking. Ineens zit je midden in het bos, tussen de duinen of bij een meer. In zo’n nieuwe omgeving krijg je spontaan zin om op avontuur te gaan. Hutten bouwen, verstoppertje spelen, rondrennen of gewoon lekker wandelen, het kan allemaal! En na al die strooptochten door de natuur is het de hoogste tijd voor een spannend museum of dieren spotten in een dierentuin in de buurt.

Genoeg reden dus om regelmatig iets te plannen!