Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Dat échte zomervakantiegevoel, gewoon in Nederland

Voor die ultieme summervibe hoef je écht niet helemaal naar de Costa del Sol. In Center Parcs beleef je namelijk een onvergetelijke zomer vol zonnige zomervibes. De nieuwe Zomer Hotspot is dé place to be als het om relaxen en entertainment gaat. Ontdek waarom je gezin daar een zomervakantie beleeft om nooit te vergeten.

Ouders van Nu samen met Center Parcs

Zomer Hotspot

Voor die summervibes heeft Center Parcs nu de Zomer Hotspot. Op deze sfeervolle strandsetting heb je het gevoel dat je op een festival bent. Met de leukste buitenactiviteiten, fijne muziek en de lekkerste hapjes en drankjes. Vind een plekje op het terras, op de chille strandstoelen, zitzakken of picknickkleden en geniet samen van de zomer.

Aan het water

In de parken die aan het water liggen, bij een meer of de zee, pak je bij de Zomer Hotspot volop waterpret mee. Dat is hele dagen rondspetteren, maar bijvoorbeeld ook bootje varen – mét speurtocht op het water -, zeilen, waterfietsen of zelfs waterskieën. Is er geen zee of een plas, dan heb je meer dan genoeg aan de prachtige zwembaden met de tofste glijbanen. Die zijn in veel parken helemaal nieuw en echt een spektakelstuk.

Genoeg te beleven

Ook bij de parken zonder water is er genoeg te doen en is er overal iets te ontdekken. Ga bijvoorbeeld op (culturele) trip om de omgeving te verkennen. Trek wandelend de natuur in, ga op op de fiets of neem de Segway. Misschien spot je wel herten bij jullie in de buurt! Zin in een dagje pretpark, dierentuin of een museumbezoek? Dat boek je eenvoudig bij Center Parcs. Voor de sportievelingen is er bijvoorbeeld beachvolleyballen of yoga.

 

Eén groot kinderfeest

Het hele gezin geniet van de zomer in Center Parcs, maar voor kinderen is het éxtra feest. Speciaal voor je kind is er de Kids Safari, Geocaching en zijn er de leukste (binnen)speeltuinen. Durft hij mee te doen aan de spannende speurtocht? Voor de klimapen is er een echte klimmuur, de grotere kinderen kunnen paintballen en boogschieten en de kleintjes mogen ponyrijden. Er is zelfs een bouwplaats waar je kind z’n eigen cottage kan bouwen. Aan het eind van de zomer staat hier een heuse zelfgebouwde stad. Vervelen is er niet bij deze vakantie! Ontdek wat het aanbod is op jouw favoriete park.

 

Entertainment

Als er íets goed geregeld is deze zomer, dan is het wel het vermaak voor je kind. Orry en zijn vriendjes regelen het. Zo is het volop dansen met Orry en z’n vrienden in de kinderdisco, geven zij een echt zomerconcert en ontdekken ze met jouw kind de natuur. Ze komen zelfs een keer bij jullie cottage voorlezen!

 

Cottages die als thuis voelen

Dat echte zomervakantiegevoel, met de luxe van thuis. Dat is wat je mag verwachten van de vernieuwde, frisse cottages in Center Parcs. Met comfortabel meubilair, goede bedden en een stijlvolle inrichting. Je zit midden in de natuur, op je eigen terras met tuinset – en barbecue in de VIP en Exclusive cottages – en geniet van thuisbezorgde culinaire pakketten voor het ontbijt of het avondeten. Aan alles is gedacht. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is volop genieten van de vakantie en elkaar.