Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

'Bij mij is zwanger worden niet vanzelf gegaan'

In de mini-videoserie De club van ’22 volgen we Richenella, Carmen, Lotte, Yvet en Linda. Ze zijn allemaal uitgerekend in 2022 en volgen samen zwangerschapsyoga. Op de mat wisselen ze hun ervaringen uit over alles wat bij zwanger worden en zwanger zijn komt kijken.

In samenwerking met Philips Avent

In de eerste aflevering praten de meiden met elkaar over zwanger worden. Dat ging niet bij iedereen vanzelf. Linda is door een IVF-behandeling zwanger geraakt en bij Carmen is het na anderhalf jaar gelukt via hormoonbehandeling. Ook komen de kwaaltjes ter sprake. Waar Yvet aangeeft nergens last van te hebben, heeft Richenella vanaf het begin al last van heftige misselijkheid. Bekijk snel de video!

Even voorstellen…

Carmen (31) – zwanger van haar 1e kind
Uitgerekend op: 30 maart 2022

Carmen is zelf verloskundige en had moeite om zwanger te worden, omdat ze geen eisprong bleek te hebben. Door hormoonbehandeling is het uiteindelijk toch gelukt.

Linda (30) – zwanger van haar 1e kind
Uitgerekend op: 4 maart 2022

Linda kwam op haar 29e vervroegd in de overgang. Door een IVF-behandeling is ze zwanger geraakt. Het duurde lang voordat ze kon genieten van haar zwangerschap.

Lotte (32) – zwanger van haar 1e kind
Uitgerekend op: 13 januari 2022

Lotte heeft een geboren hartafwijking en is hierdoor onder controle bij de gynaecoloog in plaats van de verloskundige. Tijdens haar zwangerschap moet ze enorm huilen om de raarste dingen.

Babynieuws: Lotte is op 10 januari bevallen van zoon Spencer. Hij woog 2855 gram en was 48 cm. 

Richenella (34) – zwanger van haar 3e kind
Uitgerekend op: 4 april 2022

Richenella heeft last van ernstige misselijkheid (HG) en kan daardoor niet optimaal genieten van haar zwangerschap. Ze heeft twee jongens en nu in verwachting van een meisje.

Yvet (36) – zwanger van haar 1e kind 
Uitgerekend op: 5 februari 2022

Yvet heeft zoals ze zelf zegt ‘een zwangerschap uit het boekje’. Ze doet zelfs nog vijf keer per week aan CrossFit.

Nieuwsgierig naar het vervolg?

In aflevering 2 praten Linda, Carmen, Lotte, Richenella en Yvet met elkaar over de aanstaande bevalling. Wat verwachten ze ervan, hoe bereiden ze zich voor en vinden ze het spannend? Je ziet het vanaf 30 december. Dan kun je deze nieuwe aflevering hier bekijken.

tip
Redactioneel – Offer – Zwangerschapskalender

Ben jij al klaar voor de komst van je baby?

Van ledikantje tot babyfoon
Shop nu