Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
Kerstvakantie center parcs

Decemberstress? Niet met deze 5 tips

Is Sinterklaas net vertrokken, staan de kerstdagen alweer voor de deur gevolgd door oud & nieuw. December is veruit de drukste maand van het jaar. Hoe zorg je ervoor dat je deze maand zonder stress doorkomt?

Ouders van Nu samen met Center Parcs

Weekendje weg

Zorg dat je zonder stress de feestdagen begint. Dat klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je eerst even de batterij oplaadt, zul je zien dat je de drukte veel beter aankunt. De beste manier om even het hoofd leeg te maken, is een mini-vakantie.

Boek bijvoorbeeld een weekendje weg naar Center Parcs en beleef daar met je gezin de magische sfeer van Winter Wonderland. Onder het mom van niets moet alles mag, kun je heerlijk hangen op de bank in je bungalow of samen met de kinderen deelnemen aan de winterse activiteiten. 


Je kunt nu profiteren van deze Last Minute aanbiedingen. Maar Center Parcs heeft nog veel meer leuke kortingen. Zo ga je het hele jaar door voordelig weg met je gezin.


Cadeautjes: koop ze alvast in

Waarom begin je niet in november met het inkopen van cadeaus? Hiermee kun je je al heel wat stress besparen, want rondom de feestdagen wordt het alleen maar drukker in de winkels. En wil je meegaan in deze hysterie? Liever niet, toch! Online shoppen kan natuurlijk ook, maar let erop dat het wel wat langer duurt voordat je pakket bij je wordt bezorgd. 

Houd het simpel

Waarom zou je net als vorig jaar weer een 6 gangendiner bereiden als je weet dat je er toch gestrest van raakt. Het gaat ten slotte om de gezelligheid en niet om wie het langst in de keuken staat. Gourmetten is daarom niet voor niets zo populair met de feestdagen.

Wacht even met de kerstboom

Sinterklaasfeest achter de rug? Plan een ruime week van rust in (met twee weekenden) voordat je de kerstspullen in huis haalt. Je zult zien dat je dan vanzelf weer zin krijgt in de kerst en alle regeldingen die erbij komen kijken. Maar bedenk ook dat je niets moet op deze dagen. Bedenk wat voor jou en je gezin belangrijk is.

Even-niets-moet-dagen

Lekker een dag in de pyjama op de bank hangen, waarom niet? Plan in de kerstvakantie ook een aantal even-niets-moet-dagen, want onderschat niet dat het ook voor kinderen een drukke maand is vol ‘verplichtingen’.

Redactioneel – Offer – Opvoedboeken

Opvoedboeken

Antwoord op al je vragen
Vind je hier