Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Handig! Deze ledikanten kun je ombouwen naar een juniorbed

Bij de aanschaf van een babykamer kun je natuurlijk voor een wieg gaan. Maar aangezien je kind hier maar kort in kan slapen, is een ledikant ook een optie. Extra economisch is een ledikant dat je later kunt ombouwen naar een juniorbed. Lijkt dit je wat? Wij hebben alvast 4 toppers voor je geselecteerd.

Ouders van Nu samen met Babydump

Een bed voor nu én later

Een juniorbed is een ledikant van 70 x 140 dat wordt geleverd inclusief juniorzijden, zodat je het later kunt ombouwen naar een juniorbed. Zo heb je plezier van je aankoop tot je kind ongeveer zes jaar is. Hier 4 van die handige ledikanten die ook nog eens geweldig leuk staan in een baby-, peuter- én kleuterkamer. Wat is jouw favoriet?

 1. Juniorbed Rio

  Wit is altijd goed, want je kunt het goed combineren met alle kleuren en stijlen. Mooie bijpassende meubels bij dit bed zijn de commode met drie laden en een fijne hang-legkast met twee deuren.

 2. Juniorbed Finn

  Back to the sixties met juniorbed Finn, want de uitstaande poten zorgen voor een vintage look. Bij dit bed is zowel het hoofdeinde als het voeteneinde van gelijke hoogte. Combineer dit bed met de bijpassende kast met vier deuren en je kunt jaren vooruit.

 3. Juniorbed Frame

  Opvallend detail van dit bed: het bijzondere frame. Echt een eyecatcher. Dat gelukkig behouden blijft als je het bed ombouwt als je kind groter wordt, want het hoofdeinde blijft gelijk aan het voeteneinde. Samen met de matchende hang-legkast vormt dit bed een goed koppel.

 4. Juniorbed Florida

  Stoer, dat is dit bed zeker door zijn donkergrijze kleur. Tip: mooi in combinatie met een statement kleur, zoals okergeel.

Corona-maatregelen bij Babydump

De filialen en de webshop van Babydump blijven geopend. Ook zijn er geen gewijzigde openingstijden. Uiteraard volgt Babydump nauwlettend het RIVM-beleid en worden voorgeschreven richtlijnen en maatregelen met zorg in acht genomen. Ook voorzien ze je van een duidelijke (hygiëne instructie bij de entree van elk filiaal. Monteren is op dit moment niet mogelijk. Dit wordt pas weer gedaan zodra het virus voorbij is.

*Heb je een product bij Babydump gekocht, maar zie je hetzelfde item ergens anders goedkoper? Dan krijg je het prijsverschil terug. Kijk voor op de voorwaarden op de website van Babydump.