Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5 x waar een goede luier sowieso aan moet voldoen

Natuurlijk moet een luier doen waarvoor hij bedoeld is: je baby drooghouden. Maar zijn er meer dingen waar je op kunt letten als je op op zoek gaat naar je lievelings luier. Een handige checklist.

Ouders van Nu samen met Albert Heijn

Goede pasvorm

Sluit de luier van je baby goed aan bij de rug en buik? Perfect, want dat voelt niet alleen fijn voor je baby, maar voorkomt ook nare ongelukjes (lees: spuitluiers). En ook als je baby steeds beweeglijker wordt, is een goede pasvorm essentieel.

Superzacht

Babybillen zijn zo kwetsbaar en gevoelig, die gun je toch de allerzachtste luiers die er bestaan? En die zachtheid zorgt bovendien voor extra draagcomfort.

Scherpe prijs

Ook niet onbelangrijk: de prijs. Want het duurt nog wel even voordat je uit de luiers bent. Zeker het eerste jaar heb je er nogal wat nodig. Soms zelfs wel tien op een dag.

Goed absorberen

Deze tip is het herhalen waard, want dat een luier goed vocht absorbeert is het allerbelangrijkst. Zo blijft je baby langdurig droog, ook ’s nachts.

Met leuk design

Eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat! Want zeg nou zelf: een luier met een lieve print – zoals de berendesigns op de AH Beregoede luiers en luierbroekjes – is toch te schattig.

beregoede luiers

Redactioneel – Offer – Het leukste speelgoed voor kinderen!

Het leukste speelgoed voor kinderen!

Bekijk het aanbod