Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

EHBO bij baby’s en kinderen

Ouders van Nu: ‘Papa’s en mama’s, opgelet! De meeste ongelukken gebeuren rondom huis en tuin, hoe kindproof het huis ook is. Volg daarom een cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen en weet hoe je kunt handelen in geval van nood.’

Bekijk ook: cursus Herken Kinderziekten

€99,95
Zonder Voordeelpas: €109,95

Schrijf je in > 

Voordeelpas?
Log hier in en ontvang €10 extra korting. Je betaalt dan slechts € 99,95.

 Vergoeding
Deze EHBO-cursus wordt in de meeste gevallen tot wel 100% vergoed door je zorgverzekeraar. Kijk hier of je cursus vergoed wordt.

Geselecteerd door Ouders van Nu

Ouders van Nu heeft in samenwerking met Livis een cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen geselecteerd. Wij vinden het erg belangrijk dat ouders weten hoe ze kunnen handelen in geval van nood. Deze EHBO-cursus is gecertificeerd door het Rode Kruis en wordt in de meeste gevallen tot wel 100% vergoed door je zorgverzekeraar. Kijk hier of je cursus vergoed wordt en schrijf je in.

Productspecificaties

Je moet er als papa of mama niet aan denken dat er wat met je kind gebeurt. Maar een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Denk aan een val van de trap, vergiftiging door het drinken van schoonmaakmiddelen of brandwonden door te warm badwater.

Inhoud van de cursus
De cursus EHBO bij Baby’s en Kinderen van Livis volg je in je eigen tempo. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De theorie volg je online, dit duurt ongeveer 4-6 uur, en wordt afgesloten met een eindtoets. Onderwerpen die tijdens de theorie aan bod komen zijn o.a. verslikken, stikken, reanimatie, bijen/wespensteken, botbreuken en oververhitting. Als je de theorie succesvol hebt afgerond kun je deelnemen aan de praktijkbijeenkomst van 4 uur, op één van de 200 locaties door heel Nederland. Tijdens de praktijkbijeenkomst worden de EHBO-handelingen aan de hand van scenario’s besproken en geoefend. Als je de hele cursus succesvol hebt afgerond ontvang je het officiële Nederlandse Rode Kruis Certificaat.

Voordelen van een cursus EHBO bij Livis:

  • Praktijksessie op meer dan 200 locaties door heel Nederland te volgen.
  • Vergoed door de meeste zorgverzekeraars, oplopend tot wel 100% (Check hier jouw vergoeding).
  • Gecertificeerd EHBO-partner van het Rode Kruis.
  • Online Theorie (e-learning) in eigen tempo te volgen en op elk device.